maandag 24 juni 2013

Summer shopping



Toen het twee weken geleden opeens warm werd, kwam ik erachter dat ik geen passende korte broeken meer had en slechts één fatsoenlijk rokje. Na een paar dagen in een positieshort te hebben gelopen die van mijn kont afzakte, was ik het zat. Ik had geen tijd om naar de stad te gaan dus liep ik even snel naar de winkels in het dorp. Ik woon op een minuutje lopen daarvandaan, dus dat is een stuk sneller dan naar Amersfoort rijden. 
Als eerste kocht ik die dag bij de Hema een gestreepte jurk. Wat je niet op de foto kunt zien, is dat er een striktouwtje omheen zit bij de heupen. Je kunt de stof daar een beetje overheen poffen. Ik vind dit jurkje erg leuk met gympjes of platte sandaaltjes. 
Vervolgens ging ik naar een winkeltje genaamd Mac Denim. Daar kocht ik twee korte broeken. Een spijkershort van Pieces en een witte korte broek van Vila. Ze zitten perfect! Heerlijk om gewoon weer passende 'onderkanten' te hebben.  
Later die week besloot ik nog een keer de Hema in te lopen omdat er allemaal borden in de etalage hingen met 2 + 1 gratis erop. Ook was er sale. Op mijn gemakje snuffelde ik door alle kledingrekken heen. Ik vond een fantastische blauwe trui en een roze rokje in het afprijsrek en een mooi basic wit shirtje met een zakje. Nice!
De bikini die je op de foto ziet, is van O'Neill. Ik kocht hem vorige maand al met 50% korting bij een outdoorwinkel hier in de buurt. We gingen kijken voor campingspullen maar in plaats daarvan kwam ik thuis met een bikini en vriendlief met schoenen. Helaas is het bovenstukje net te klein. Ik baal daar wel een beetje van maar mijn borsten slinken vast nog wel na de borstvoeding. Tot die tijd draag ik hem in de achtertuin. 
Oh ja, sorry voor de verkreukelde foto's. De meeste kledingstukken moesten de was in en ik vond het onzin om vieze kleding te gaan strijken. Ik bedoel, je kunt ook werk zoeken hè!

10 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit! Ik heb geen een bikini (maar ik ben dan ook verre van een strand-type):)

    Enne: tel er maar op dat je borsten wel groter blijven dan voor de bv!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat vrees ik ook helaas. Toch hoop ik dat er in ieder geval een cupmaat vanaf gaat.

      Verwijderen
  2. Vind het echt een leuke boel bij elkaar zeg XD
    Best wel mijn smaak :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waaah je hebt lekker geshopt zie ik! Mijn bevalling 's shirtje (is eigenlijk een gewoon shirtje) was bij H&M ook maar €5,00. Je hebt echt leuke dingen gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke dingen! Ik moet ook nog nodig aankopen doen voor de zomer, hopelijk slaag ik dan net zo goed als jij!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke summer shopping heb je gedaan! Bikini vind ik super leuk, bij mij staat zoiets niet (brede schouders door het zwemmen) wat ik wel jammer vind mja ben ook veelste "speels" in het water dan kom ik zo uit het water zonder bikini top hahahaha :')

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is ook geen bikini waar ik mee zal gaan surfen haha ;-) Tja, ik ben ook niet bepaald smal in de schouders maar heb niet het idee dat dat echt minder wordt door een andere bikini.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...