maandag 17 juni 2013

ZwemmenOmdat het gisteren vaderdag was, hadden we een klein gezinsuitje gepland. We gingen zwemmen met Sam! We zijn twee keer eerder met hem wezen zwemmen maar jammer genoeg dateerde de laatste keer al van januari. Eigenlijk zouden we veel vaker moeten gaan want Sam vind het geweldig. (Met twee ouders als waterratten was dat natuurlijk ook wel de verwachting haha!) Het zwembad is hier ook nog eens om de hoek dus we hebben ons voorgenomen om toch snel weer een keertje te gaan. En anders gaan we gewoon lekker een keer naar het strand. Ook een optie!
Heerlijk om te zien hoe Sam het naar zijn zin had in het water. Spetteren en schateren was het geblazen! Man, man, wat een feest was het voor Sam. Hij keek zijn ogen uit. Hij heeft zich prima vermaakt in het pierenbadje met een gietertje en ook het dobberen in zijn babyband vond hij leuk. Naast al dat water om zich heen vond Sam het ook super om al die andere kindjes te zien spelen. Hij is sowieso dol op andere kindjes de laatste tijd maar om andere baby's en peuters te zien spetteren, was het einde. Verder heeft hij nog behoorlijk wat mensen vermaakt door op zijn manier met ze te proberen te praten. Stel je hier geluiden bij voor als ta-ta-ta-ta-taaa en da-da-da-daaa in een behoorlijk hard oplopend volume. Het is een echte clown, dat kind van ons.
Bijkomend voordeel van zo'n ochtendje zwemmen is dat zoonlief bij thuiskomst compleet knock-out ging. Heerlijk zeg! Normaal slaapt Sam niet geweldig overdag maar nu een keer twee uur en een keer anderhalf uur. Alleen daarom al heb ik me voorgenomen vaker te gaan zwemmen. 

6 opmerkingen:

 1. He wat cool, een onderwatercamera! Levert leuke plaatjes op! Ook die van boven water hoor!

  Leuk uitje voor vaderdag!

  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo samen gaan zwemmen en dat hij daarna knock out was is mooi meegenomen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk hoor zo'n uitje naar de zwembad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dát ziet er gezellig uit hihi..
  Doet me eraan denken dat wij dit weekend ook willen gaan zwemmen, of nou ja moeten.. anders is de korting afgelopen:P

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...