vrijdag 21 juni 2013

Spetter, pieter, pater...


Afgelopen dinsdag was het warm. Zeg maar gerust warm, zweterig plakweer. Mijn warmbloedige baby had het duidelijk bloedheet dus besloot ik wat verkoeling voor hem te regelen. Ik kocht 's morgens een cheapass opblaasbadje voor hem bij Kruidvat, blies het op en mikte er wat water in. Na zijn slaapje en een boterham met leverworst was het tijd voor een poedelsessie. Ik zette Sam in zijn blote babykont in het badje en hij begon direct te stralen. Al snel lag hij op zijn buik en tijgerde hij door het badje heen. Typisch Sam, geen moment rustig kunnen zitten maar altijd op ontdekking.
Sam kreeg er maar geen genoeg van. Tja, eerlijk is eerlijk, als ik erbij had gepast had ik hetzelfde gedaan. Mijn lieve kleine waterrat had het enorm naar zijn zin. Op een gegeven moment ontdekte hij dat hij ook het badje uit kon tijgeren. Buiten het opblaasbad bleek namelijk gras te zijn en dat is natuurlijk iets dat geproefd moet worden. Ook takjes en onkruid zijn uitgebreid bestudeerd en geproefd. Het deerde hem niets dat hij ondertussen in zijn blote tokus over de stenen schoof haha! 
Wat kun je als mama toch genieten van iets kleins en simpels als een opblaasbadje in de achtertuin op een warme zomerdag. It's true, als je kinderen het naar hun zin hebben dan heb je dat als ouders ook. Ik kan niet wachten tot de volgende zinderend warme dag want wat kijk ik graag naar dat blote kontje van mijn gelukkige baby. 

9 opmerkingen:

 1. Ahhh haha jaa dat blote kontje. Zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig! En de poes had er blijkbaar ook zin in. Mooie foto's trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die kat wil altijd overal bij zijn haha ;-)

   Verwijderen
 3. Wat een leuk badje. En lieve foto's.
  Ik kan ook niet wachten op de volgende warme dag! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...