donderdag 20 juni 2013

Bestelling Zara


Een paar weken geleden alweer deed ik op de site van de Zara een bestelling voor Sam. Ik ben er niet eerder aan toe gekomen om hier een blogje over te schrijven. Eigenlijk dacht ik: laat maar! Het is echter toch wel even leuk om te showen haha! Ik ben namelijk echt heel erg tevreden over de kinderkleertjes van Zara. 
Voor mezelf koop ik er zelden iets bij Zara maar voor Sam kan ik er goed slagen. De kleding valt namelijk vrij smal en lang. En laat ik nu net een smal en lang kind hebben. Vooral broekjes kopen voor Sam is soms lastig omdat heel veel modellen van zijn kont afzakken. Een maat kleiner is dan geen optie omdat ze dan in de lengte niet passen. Wat ook fijn is, is dat ze bij Zara de tussenmaat maat 78 verkopen. Net even iets groter dan maat 74 en net iets kleiner dan maat 80. Sam hangt nu een beetje tussen deze twee maten in dus die maat 78 is een uitkomst. 
Ik bestelde vooral broekjes omdat hij daar niet zo goed in zat. Ik had alleen korte broekjes gekocht bij Primark voor de zomer en vanwege het slechte weer kon hij wel wat lange broeken erbij gebruiken. Ik besteld twee lange spijkerbroeken, een joggingbroekje en nog twee korte broekjes. Die korte broekjes zitten hem trouwens veel beter dan die van de Primark. Die zijn zo breed en lang dat ik vermoed dat hij die het volgende voorjaar ook nog wel past. Verder kocht ik nog drie shirts. Een shirt van Superman en twee shirts met een surfthema want deze mama is en blijft een surfer ook al heeft ze al ruim een jaar geen surfplank meer aangeraakt. 
Alle deze kleding wordt volop gedragen en het staat Sam allemaal übercute. Als het goed is, begint morgen de sale bij Zara trouwens. Mocht je dus ook iets willen bestellen dan zou ik zeker je slag slaan. Misschien dat ik zelf ook nog even een kijkje neem. 

6 opmerkingen:

 1. Superschattig weer! Zara heeft inderdaad erg leuke babykleertjes.

  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk he! Ik heb ook een lange smallerd! niet altijd makkelijk h&m heeft ook een lijn voor small

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat wist ik niet! Ga daar ook eens even kijken. Staat dat op de site ook aangegeven?

   Verwijderen
 3. Leuke spullen! Vooral het superman t-shirt vind ik geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke outfits!
  Zo krijg ik nóg meer kriebels om écht aan gezinsuitbreiding te doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, lijkt me heerlijk om zwangere blogjes van jou te lezen ;-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...