dinsdag 25 juni 2013

Burgh Haamstede 2013Dit weekend waren wij te vinden in Burgh Haamstede. We waren helemaal niet van plan om weg te gaan maar donderdagavond belde mijn moeder op. Of we zin hadden om in een hotel te slapen van zaterdag op zondag ergens in Zeeland. Mijn opa en oma wonen in Goes en mijn opa vierde die zondag zijn verjaardag maar in verband met de afstand hadden we afgezegd. We hadden geen zin om voor een verjaardagsbezoek vierenhalf uur in de auto te zitten. Mijn moeder bleek echter nog hotelbonnen te hebben liggen die besteed moesten worden. Zodoende regelde ze zowel voor haarzelf en mijn vader als voor ons een luxe hotelkamer in Burgh Haamstede. Tja, als je dat zo wordt aangeboden dan is nee zeggen geen optie natuurlijk!
We hebben een erg leuk weekend achter de rug. Op zaterdag maakten we met mijn ouders een strandwandeling. Ondanks het slechte weer was het heerlijk. Ik geniet altijd enorm als ik op het strand ben, of de zon nu schijnt of niet, dat maakt me niet zoveel uit. Aangezien we niet zoveel leuke 'gezinsfoto's' hebben, maakten we van de gelegenheid gebruik om een paar mooie plaatjes te laten schieten door mijn vader. Het resultaat zie je hierboven. Ik ben erg blij met deze foto's, vooral omdat ze zo spontaan zijn. Het strand is wat mij betreft de ideale setting om mooie foto's te maken. Sam ontpopte zich trouwens tot een ware strandliefhebber. Hij bleef dat gekke zand maar onderzoeken en bekijken. Magisch vond hij het. 
De volgende dag gingen we op verjaardagsvisite bij mijn opa in het bejaardentehuis. Een bijzondere verjaardag omdat hij afgelopen winter op sterven lag. Mijn hele familie was er en een aantal familieleden zagen Sam voor het eerst. Ondanks dat we eerst niet van plan waren om te gaan, ben ik blij dat we de moeite hebben genomen om naar Zeeland te rijden. Niet alleen omdat wij het heel gezellig hebben gehad maar ook omdat mijn grootouders heel erg blij waren om Sam weer te zien. 

8 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke plaatjes!! Ik herken het genieten van het strand. Weer of geen weer, het strand zorgt voor een 'onstresst' gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je opa! Ziet er gezellig uit dat strand erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke foto's! Enne, Sam heeft geen zand naar binnen gewerkt? Deed mijn broertje eens, de luiers waren niet aan te slepen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker op het strand... leuke foto,s

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...