zondag 30 juni 2013

Another order at Zara










Oops I did it again! Eerder deze week besloot ik wederom de site van Zara weer eens te openen omdat de sale was begonnen. Vorige maand deed ik daar naar volle tevredenheid al een bestelling dus ik was benieuwd of ik nog iets leuks zou kunnen scoren. Ik scrolde door de kinderafdeling heen en vond een aantal mooie items voor zoonlief voor erg fraaie prijzen. Jullie weten vast wel hoe dit verhaal verder ging. Juist, ik deed ze in mijn mandje en... de rest is geschiedenis!
Wat bestelde ik dan zoal voor Sam. Als eerste een vestje met sneakers erop in maat 82. Ik had dit vestje al eerder op het oog maar toen vond ik het nog wat te duur. Ik besloot wel om dit vest een maatje groter te bestellen zodat hij het aan het einde van de zomer en hopelijk nog dit najaar kan dragen. Ook kocht ik nog een jeans in maat 82. De broeken van Zara zitten erg goed bij mijn kleine man dus besloot ik nog een goedkoop exemplaar voor hem te scoren. Vind het altijd zo'n gedoe als meneer opeens een groeispurtje heeft gehad en er niets meer past. Dan moet ik op stel en sprong iets hebben en juist dan kan ik niet slagen.
Tevens kocht ik een korte jumpsuit met een smurf. Eigenlijk ben ik niet zo van prints met allerlei Disney-karakters en stripfiguren maar voor Smurfen maak ik een uitzondering. Sam wordt namelijk altijd Smurfje genoemd dus dat vind ik wel erg toepasselijk. Ik vind die korte jumpsuits trouwens erg fijn als pyjama bij warm weer. Lekker luchtig!
Daarnaast kocht ik een shirt met daarop de tekst born to be a surferboy. Tja, als zelfbenoemde surfergirl kon ik dit shirt echt niet achterlaten in de webshop van Zara. Verder kocht ik twee paar schoenen. Ik had deze schoentjes al op het oog een poosje geleden maar toen vond ik ze echt te duur omdat Sam schoenen meer voor de mooi draagt dan dat hij ze echt nodig heeft. Hij loopt namelijk nog niet en ik gebruik schoenen alleen maar om ervoor te zorgen dat hij zijn sokken niet uittrekt onderweg. Veters losmaken kan hij namelijk nog niet. Ik bestelde deze schoenen trouwens in twee verschillende maten. Wanneer hij uit het ene paar is gegroeid dan past hij hopelijk het andere paar. 
Tot slot kocht ik korte witte sokjes. Dit was eigenlijk hetgene waar ik naar op zoek was. Aanstaande vrijdag hebben we namelijk een bruiloft en ik heb voor Sam dan een setje kleding met een korte broek. Aangezien ik het niet leuk vind om hem op zijn blote voetjes mee te nemen, wil ik hem zijn gympjes aandoen. Hoge sokken stonden alleen niet zo leuk. Na een eindeloze zoektocht vond ik deze sokjes dus gewoon in de uitverkoop bij de Zara. Waarom ik daar niet eerder aan dacht, tja... 

Vanaf morgen is het als het goed is niet meer mogelijk Google Friend Connect te gebruiken. Als je mijn blogjes wil blijven volgen, dan kun je dat doen via bloglovin'. Druk op de blauwe knop in de sidebar en je kunt gewoon blijven genieten van al mijn vrolijke verhaaltjes ;-)

13 opmerkingen:

  1. Leuk! Die schoenen zijn ook leuk ben benieuwd wat je er van vind. Vooral voor lopende kinderen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zal ze eens goed bestuderen als ik ze binnenheb ;-)

      Verwijderen
  2. Die schoenen zijn echt super leuk! Ik wil ook een foto als hij ze aanheeft, ben heel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn er toch een hoop leuke kleren te vinden voor kinderen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zara heeft zo schattige kinderkleding!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Aaaaah, wat een superleuke items! Ik wil ook! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je onwijs gave leuke kinderkleding besteld ^^ Gaat Sam dit binnenkort voor ons dit showen? haha

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Altijd gevaarlijk online shoppen want er is altijd wel iets dat je leuk vindt. Mooie buit trouwens! Ook ik val voor die schoentjes :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke spulletjes allemaal! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oeh, wat leuk! Vooral het vest vind ik echt super leuk! Misschien moet ik ook maar eens voorzichtig een kijkje nemen op de Zara site... ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je staat niet voor jezelf in als je die site opent ;-)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...