dinsdag 2 april 2013

Shoplog Vero Moda, Mac Denim, Action, Shoeby, Kruidvat, Etos en Primark

Afgelopen week heb ik eindelijk nieuwe kleren voor het voorjaar gekocht. Dat was heel hard nodig want ik pas niet veel meer van mijn oude kleding. Ondanks dat ik niet heel erg veel zwaarder ben dan voor mijn zwangerschap heb ik wel een ander lijf gekregen. Ik heb vooral veel basics gekocht en een paar modieuze items om de boel wat op te spicen. Doordat ik nu weer nieuwe basiskleding heb, hoop ik ook wat oude kledingstukken op een nieuwe manier te combineren. Het zou fijn zijn als ik dingen dan toch nog kan dragen. 
Heerlijk om weer eens uitgebreid voor mezelf te shoppen. Ik moest wel erg wennen om naar een ander soort kleding te kijken dan voordat ik zwanger werd. Mijn doel was om wat meer vrouwelijke kleding te kopen dan voorheen maar toch mijn oude stijl trouw te blijven. Ik droeg voor mijn zwangerschap altijd graag een t-shirt met print op een jeans maar dat is nu niet meer zo charmant vanwege hier en daar wat babyvetjes die nog zijn blijven plakken. Geinige shirtjes heb ik dus heel bewust links laten liggen en ik ben op zoek gegaan naar tuniekjes en wat wijder vallende tops.
Ik sloeg mijn slag bij de Vero Moda, Mac Denim, Kruidvat, Action, Shoeby en de Primark. In deze shoplog laat ik de dingen zien die ik voor mezelf heb gekocht. De foto's zijn niet van een hele goede kwaliteit omdat de zon het ene moment heel fel scheen en er het andere moment donkere wolken voor trokken. Maar goed, het gaat om het idee! Ik kocht bij Primark ook nog dingen voor Sam en mijn vriend maar hey, dit is mijn blog! Mochten je die dingen toch nog heel graag willen zien, laat het me dan maar weten, dan zal ik er nog even wat foto's van schieten.


Bij ons in Leusden zit een heel leuk boetiekje genaamd Mac Denim. Er hangen altijd erg mooie dingen in de etalage en al een paar weken zag ik steeds deze top hangen als ik boodschappen ging doen. Vorige week besloot ik hem dus te gaan passen en ik was verkocht. Het merk ken ik trouwens niet.


Toen ik vorige week bij mijn ouders was, ben ik weer eens langs de Primark gegaan. Mijn ouders wonen daar een kwartiertje rijden vandaan dus dan ga je er wat makkelijker heen. Ik heb flink ingeslagen daar. Ik kocht onder andere deze lading tanktopjes in verschillende kleuren. Ik draag bijna iedere dag zo'n topje ergens onder.


Bij de Primark kocht ik ook een witte longsleeve en een wit shirt met korte mouwen. Ze zijn lekker lang dus je kunt ze goed in je broek stoppen. Dat is voor mij echt een pré want ik heb een bloedhekel aan een blote rug als ik buk.


Deze tuniek met schedels kocht ik ook bij Primark. Op de foto lijkt dit ding vrij vormeloos maar eenmaal aan, staat het echt wel leuk, trust me!


Bij Shoeby kijk ik meestal wel even rond maar tot vorige week had ik er nog nooit iets gekocht. Deze keer kocht ik een mooi zandkleurig shirtje met een zakje erop. Eigenlijk vond ik 20 euro wel erg duur voor zo'n simpel shirt maar hij viel zo mooi dat ik hem toch maar gekocht heb. 


Bij de Primark kocht ik een legergroene tregging en een legergroene skinny. De tregging is wat donkerder van kleur dan de jeans. Bij Mac Denim kocht ik naast het topje met de ster ook deze groene jeans van Esprit. Het riempje kreeg ik gratis bij de broek. Ik wilde graag wat gekleurde broeken omdat ik vorig voorjaar helemaal verslingerd was aan mijn gekleurde positiebroeken van Asos.


Sinds kort zit er in het winkelcentrum vlakbij mijn ouders een Vero Moda. Toen ik daar langs liep, moest ik er even een kijkje nemen. Ik zag deze gebreide truitjes van Only op een tafel liggen. Op de achterkant zit een rij knoopjes. Het tweede artikel kreeg je voor de helft van de prijs vandaar dat ik deze trui in twee kleuren meenam. Ik draag ze met een wit topje eronder en dan kan ik Sam borstvoeding geven onder mijn trui. Ideaal om buiten de deur mee te voeden. Hij is namelijk nogal snel afgeleid tegenwoordig.


Bij de Primark kocht ik ook een zandkleurige longsleeve met een borstzakje en een wat wijder vallend shirt in het legergroen met tevens een borstzakje. Ik ben een groot fan van deze kleuren en dit zijn van die basics die altijd van pas komen.


Op de afdeling met badmode van de Primark vond ik deze strapless zomerjurk en een witte tuniek. De tuniek is erg leuk over een bikini of als jurkje. 


Ik houd van stoere accessoires en kon bij de Primark in eerste instantie niet leuks vinden. Tot ik op de herenafdeling deze setjes met armbanden en ketting tegenkwam. I like!


Een bikini van de Primark. Ik vind hem eigenlijk een beetje tuttig maar dit was de enige bikini die ze in mijn maat hadden. Bye. bye stoere surfchick, hallo mama! Ik had echter geen zin om een vermogen uit te geven aan een bikini die ik volgend jaar niet meer pas. Ik heb namelijk toch wel een hoopje dat mijn boobies iets krimpen wanneer ik stop met het geven van borstvoeding. Voor nu voldoet dit exemplaar dus prima en eerlijk is eerlijk, een bikinitop met een paar stevige beugels is toch wel fijn op dit moment.


Bij de Primark kocht ik ook deze sandaaltjes voor de zomer. Ik ben dol op dit soort schoentjes. Als ik niet weet wat ik aan moet trekken, kies ik vaak voor een jeans, een witte top en sandaaltjes. Supersimpel maar altijd goed! Ik heb vorig jaar na de zomer veel oude sandalen weggegooid omdat ze stuk waren dus dan is het extra fijn om nieuwe exemplaren te kopen.


Tot slot ging ik bij mijn ouders ook nog even langs de Kruidvat en de Action. Bij de Kruidvat kocht ik dit haarmasker van Elvive en bij de Action een conditioner van Andrélon, twee sets gezichtmaskertjes en een nagellakdroger.


Tot slot kocht ik bij de Kruidvat een boek van Carry Slee, een verzamelalbum van Jan, Jans en de kinderen (een gevalletje jeugdsentiment haha!) en een zonnebrand voor baby's van No Ad om te zorgen dat Sam niet verknetterd. Bij de Etos kocht ik een nieuw bruin oogpotlood en een nieuw wenkbrauwpotlood van hun huismerk.

11 opmerkingen:

  1. Leuke aankopen, tanktopjes is hier ook fav. daar kan ik nooit genoeg van hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super gaaf! Ik ga deze zaterdag naar de primark in Duitsland voor de kleine man en mezelf even helemaal los. Nieuwe zomerkleren here we come!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gaaaaaaf! Ik was maandag bij de Primark, het was er alleen zo druk dat ik geen zin had om te passen, dus heb niet alles meegenomen wat ik in mijn mandje had. Nu wel een beetje spijt van een gave broek die niet in mijn kast ligt :(

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke aankopen. Die schoenen zijn ook echt jou :) Maaruh, wat anders... is het niet kruidvat, met een d?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Verrek, hoe kom ik daar nu weer bij? Thanks! Ga het gelijk even aanpassen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zooo jij hebt even ingeslagen zeg! Lekker zo ook bij de primark, daar ben ik wel jaloers op.. Zit hier nog niet, is in aanbouw haha!
    Ik kan zelf bijna nooit shirtjes kopen omdat ze altijd kort zijn.. die lange tanktops die heb ik wel maar ja daar moet wel iets wijds over heen ivm mijn buik! Die is ondanks het afvallen nog steeds een flinke size.. helaas!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hier vandaan is de dichtstbijzijnde vestiging in Almere dus ik kom er ook alleen als ik bij mijn ouders ben. Maar als ik er dan ben dan sla ik mijn slag haha!

      Verwijderen
  7. Zo, wat veel!! Ben fan van de truien, sterretjes shirt, shoes.. okay bijna alles wel! En dat kruidvat (d of t) probleempje (her) ken ik haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ja erg hè?! Maar het was wel nodig want ik pas niet veel meer.

      Verwijderen
  8. Wauw die armbanden, heel gaaf! De truien van de Vero Moda zijn ook leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...