woensdag 24 april 2013

England, here we come!Over twee dagen is het zo ver, dan gaan we naar Engeland. We gaan een bruiloft bijwonen van een goede vriend in Blackmoor. We vertrekken vrijdagavond met de auto naar Calais om daar de trein te pakken. 's Avonds laat zullen we als het goed is aankomen in ons hotel in Godalming.
Twee jaar geleden bezochten we Engeland voor het laatst. We reisden toen af naar Devon voor de bruiloft van zijn tweelingbroer. De bovenstaande foto's zijn toen genomen. Het was een heerlijk uitstapje en ik kijk erg uit naar het weerzien van onze vrienden. Het bruidspaar van twee jaar geleden heeft inmiddels ook een zoontje genaamd Arthur. Aankomend weekend zullen we dan ook kennismaken met dit kleine mannetje. Can't wait!
Op dit moment moet ik nog even moed verzamelen. Op dit moment zijn vriendlief en ik namelijk ziek. Maandagnacht begon mijn vriend met overgeven en ik dinsdagavond. Lekker dan! Zulke dingen komen nooit uit maar ik hoop dat we over twee daagjes weer fitter zijn want in deze toestand wordt het wel een hele onderneming. We zitten nu allebei als een dweil op de bank en het enige dat we doen is voor Sam zorgen.
Sam heeft vooralsnog nergens last van. Zit daar overigens wel een klein beetje over in want stel dat hij onderweg of in Engeland ziek wordt. Hij is nog zo klein en je zit dan toch in het buitenland. Maar goed, laat ik maar niet teveel op de zaken vooruit lopen. Vrijdag gaan we naar Engeland, punt! We gaan een superweekend tegemoet en zullen veel oude bekenden gaan zien. Yeah!

12 opmerkingen:

 1. Oooohhh, hopelijk knappen jullie idd snel op. Geniet maar van het reisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat je snel weer fit bent! Zou echt balen zijn om de reis ziek te moeten maken. Alvast heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O nee ben je toch ziek geworden? Jakkes! Sterkte meid, hopelijk knappen jullie snel op! Alvast heel veel plezier in Engeland!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoop dat jullie beiden snel beter worden, want zo vertrekken is niets!! Wel helemaal leuk dat Engeland zo dichtbij is. Heel veel plezier komend weekend en natuurlijk veel beterschap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tegen vrijdag zullen jullie wel beter zijn. Geniet van de trip én van jullie vrienden

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh leuk een bruiloft in Engeland!
  Have fun ennuh beterschap.. hoop dat jullie je morgen beter voelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel plezier, beterschap en geniet ervan, altijd fijn om er even uit te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoop dat jullie na vannacht wat opgeknapt zijn! Balen dat ook jij het hebt gekregen!

  In ieder geval heeeeel veel plezier dit weekend en een goede reis!!!

  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hopelijk zijn jullie inmiddels opgeknapt en is Sam niet ziek geworden.
  Heel veel plezier dit weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohh wat spannend, ook met je kindje. Heel veeel plezier gewenst! XX

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...