maandag 15 april 2013

Max Factor # 45 Fantasy FireJa ja, ik lak nog steeds met zekere regelmaat mijn nagels! Mijn obsessie voor nagellak houdt nog steeds stand. Hoewel ik mijn nagels altijd kort heb, vind ik het toch wel leuk om ze te voorzien van een kleurtje. Het lakken op zich vind ik nog steeds een lastig karweitje maar het gaat me steeds beter af. Oefening baart dus wel degelijk kunst!
Gisteren lakte ik mijn nagels met het kleurtje Fantasy Fire van Max Factor. Eigenlijk houd ik niet zo van paars maar deze kleur vind ik wel mooi. Er zitten kleine glitters in die voor een subtiel glanzend effect zorgen. Pretty! Jammer genoeg had deze nagellak drie laagjes nodig voor een dekkend resultaat. Het duurde dus erg lang voordat mijn nagels droog waren. Niet erg handig voor mensen met weinig geduld, zoals ik. Een ander nadeel vind ik het ieniemienie kwastje van deze lak. Samen met het kleine dopje waaraan je het kwastje moet vasthouden, maakt dit het lakken van je nagels een ware kunst. Wat een pietepeuterig gedoe! Gelukkig weegt het mooie resultaat wel op tegen de nadelen. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik deze lak niet snel weer zou pakken uit mijn stash.

11 opmerkingen:

 1. Ik ben ook gek op nagellak. Maakt je hand gewoon een stuk leuker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm, misschien over een andere nagellak aanbrengen? Dat geeft ook een mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hip kleurtje hoor! Ik vind nagellak wel mooi, maar op de een of andere manier blijft het nooit goed zitten en dan irriteert het me snel dus dan haal ik het er maag gauw weer af.

  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een heel erg mooi kleurtje! Maar heb zelf ook geen geduld ervoor haha.. En als je nu eens drop it ofzo gebruikt? Dat is spul waardoor t sneller droogt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ga ik eens naar op zoek! Dat zou echt de oplossing zijn!!!

   Verwijderen
 5. Wel een flitsend kleurtje! Ik heb ook druppels waardoor het snel droogt haha ongeduld!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik altijd van die sneldrogende nagellak. Anders kan ik er echt geen geduld voor opbrengen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn kleurtje! Snap dat je hem niet snel opnieuw gaat gebruiken, 3 lagen is mij ook teveel haha. 1 laag laten drogen is al een probleem.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...