maandag 22 april 2013

Dag 22 - Je relatie



Ik heb een relatie met Maarten. Ik leerde hem kennen in Sort, een idyllisch dorpje in de Spaanse Pyreneeën. Tijdens mijn vakantie was ik beland op een prachtige camping langs de rivier Noguerra Pallaresa. Een paradijs op aarde! In de week dat ik daar was, leerde ik Maarten kennen die daar aan het werk was. Hoe meer ik van hem te weten kwam, des te leuker vond ik hem. Ik besloot echter geen werk van hem te maken omdat ik dacht dat hij vast iedere week een ander schatje had. Daar voelde ik me een beetje te goed voor.
Eenmaal terug in Nederland baalde ik als een stekker. Ik was namelijk echt verliefd op hem! Ik voegde hem als vriend toe op facebook en binnen een paar uur kreeg ik een lang bericht van hem met de uitnodiging om op date te gaan. Hij voelde precies hetzelfde voor mij als ik voor hem. Er viel een last van mijn schouders haha!
Een week later zocht hij me op in Rotterdam. Ik nam hem mee de Euromast op en liet hem Rotterdam zien. 's Middags reden we naar Scheveningen en pas diep in de nacht bracht hij me thuis. Een week later was onze tweede date. Hoe die dag verliep lees je hier. Ik wist al vrij snel dat dit 'm was, die zogenaamde prins op een witte knol.
Maarten is mijn soulmate. Dat klinkt behoorlijk cliché maar ik heb er geen andere woorden voor. We hebben hetzelfde gevoel voor humor, denken hetzelfde over heel veel zaken en voelen elkaar goed aan. We staan allebei relaxt in het leven en maken ons niet zo snel druk. Ik kan mezelf zijn bij hem en hij bij mij. Hij is net als ik idolaat van sporten en we zijn allebei gek op reizen.
Wat Maarten extra leuk maakt is dat hij heel lief en zorgzaam is. Hij staat altijd voor me klaar en is er voor me als dat nodig is. Als ik mijn handen vol heb aan Sam dan doet hij de boodschappen, als ik er even doorheen zit, knuffelt hij me en als ik ziek ben dan koopt hij tijdschriften voor me en ruimt mijn braaksel op. Zo lief! Tegelijkertijd is hij ook een stoere sportleraar en buitensportinstructeur. Een echte man die van mannendingen houdt zoals motorrijden en bergen beklimmen. Kortom, Maarten is de ideale vriend! Ik ben iedere dag weer zo blij en dankbaar dat wij een relatie met elkaar hebben. Ik kan me geen leven zonder hem voorstellen, hij is de liefde van mijn leven. Enne, niet onbelangrijk, hij maakt hele mooie baby'tjes!
Toen ik Maarten leerde kennen, kwam mijn leven in een stroomversnelling. Ik wist nooit zo goed hoe ik mijn toekomst voor me zag maar opeens was het duidelijk dat het in ieder geval een leven zou zijn als vriendin van. We wilden bij elkaar zijn en ik nam dan ook de beslissing om mijn baan op te zeggen en te verhuizen zodat we konden gaan samenwonen. De beste beslissing van mijn leven want wat is het heerlijk om iedere dag wakker te worden naast degene van wie je houdt. Inmiddels is kleine Sam geboren en ben ik verliefder dan ooit op m'n vent want wat is het schattig om hem bezig te zien met onze zoon. Ik smelt als ik zie hoe teder hij met ons kind omgaat. Wat prijs ik me gelukkig met mijn vriend en zoon. Schatje, I love you! 

20 opmerkingen:

  1. Wow zeg mooi geschreven en een mooie beslissing heb je genomen. Liefde hebben we nodig in het leven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi gezegd en jullie zijn zo te zien een leuk stel!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zucht, wat een lieve blog!

    Floor

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie post! En leuk om iets over Maarten te lezen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie post. Fijn geschreven ook, maar de mooie woorden liggen natuurlijk helemaal aan Maarten zelf;)! De 2e date heb ik ook met veel plezier gelezen een tijdje geleden.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit is mooi, de liefde spat van het scherm. Dat het voor eeuwig mag blijven duren.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat lief deze blog. Rick is ook echt mijn soulmate. Kan het ook nooit anders omschrijven dan dat. Fijn dat jij de jouwe ook gevonden hebt. Goed vasthouden :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat schrijf je liefdevol over hem. Sam heeft geluk om in zo'n warm en liefdevol nest op te mogen groeien.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ahh wat leuk geschreven. En wat fijn dat jij je soulmate hebt gevonden! I think i found mine as well ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Als je zo'n man hebt gevonden in je leven dan voel je toch onwijs gelukkig hé?!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat heerlijk geschreven! Volgens mij heb je een prachtige relatie. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Awwwh wat lief! Tof dat je hem in Spanje hebt ontmoet en aah, gewoon een leuk verhaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. te lief deze post! tranen in mijn ogen hihi xx

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...