zaterdag 13 april 2013

Cadeautjes van Zalando



Vorige week stuurde een vriendin mij een whatsapp met daarin de vraag of ik vrijdag thuis was. Nou ja, aangezien ik tegenwoordig dag in dag uit met Sam keutel, is dat meestal wel het geval. Zo ook, afgelopen vrijdag. Aan het einde van de morgen zou ze even langsfietsen voor een kop koffie en om een verrassing te brengen. Zoals jullie wel zullen begrijpen, was mijn belangstelling gewekt. Een verrassing is natuurlijk altijd leuk maar ik had geen flauw idee wat ze voor me in petto had.
Nu moet je weten dat die vriendin ook een oud-collega is. De verrassing was dan ook niet van haar maar van een aantal andere voormalige collega's. Eigenlijk betrof die zogeheten verrassing gewoon een kraamcadeautje van een maand of zeven te laat. Door omstandigheden was men er nog steeds niet aan toe gekomen om dit presentje aan mij te geven. (Door mijn zwangerschap zijn er op mijn werk nogal wat verhoudingen op scherp gezet, zodoende is het contact niet om over naar huis te schrijven.) Ik had wel een kaart gehad van al mijn collega's maar verder weinig meer vernomen. (En oké, ik was nogal pissig dat er geen eens een kraamcadeautje vanaf kon...) Maar mensen, ik neem alles terug, want mijn collega's hadden wel degelijk iets voor mijn kleine man gekocht. Alleen door miscommunicatie was het in de kast blijven liggen tot iemand het vorige week weer vond en met het schaamrood op de kaken aan mijn vriendin vroeg of ze dat aan mij wilde geven.
Zo gezegd, zo gedaan. Ze stapte op de fiets naar Leusden en we dronken koffie en ze vertelde me de laatste roddels. En toen toverde ze een cadeaubon van Zalando uit haar tas ter waarde van 50 euro. Hij is fijn! Dat noem ik nog eens een aangename verrassing. Geen lelijke babykleertjes, geen speelgoed dat ik zelf nooit van mijn leven zou uitzoeken en geen verzorgingsproducten waar Sam niet tegen kan. Nee, gewoon een tegoedbon waarmee ik lekker zelf kon shoppen. 
Ik heb er nog even over getwijfeld of ik iets voor mezelf ervan zou kopen maar uiteindelijk vond ik dat ik dat echt niet kon maken. Toch maar winkelen voor zoonlief dus! Zo als het een echte vrouw betaamt, scrolde ik vandaag de hele site van Zalando door. Na lang wikken en wegen, bestelde ik de bovenstaande kleding voor Sam. Ik kocht een paar babysandalen van Teva uit de sale, een zomers setje van Nike en een shirtje van Name-it met surfboards. Lief hè? Oh ja, wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je 5 euro extra korting op je bestelling. 

13 opmerkingen:

  1. Heerlijk, zo'n cadeau wil ik ook wel :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Cadeaubonnen zijn inderdaad fijn, dan kun je zelf beslissen wat je wilt hebben. Wat een leuke dingen heb je uitgezocht, past allemaal goed bij elkaar :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zie ik nu pas haha! Heb het niet echt zo bij elkaar uitgezocht maar het kan goed inderdaad!

      Verwijderen
  3. Wat een fijn cadeau!

    Floor

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat doet toch deugd als mensen aan je denken ... .

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat is inderdaad een fijn cadeau! Gelukkig konden de vervelende gedachten weggegooid worden;). Jammer dat het contact niet alles meer is geweest sinds je zwangerschap...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hele stoere kleedjes zeg!
    En wel zonde van dat contact... :(

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ah wat een leuk cadeau! En idd jammer van het contact, maar dat gebeurt volgs mij snel met collega's, heb ik het idee. Die Waikiki is cool!

    P.s. de boardchick van vrijdag reageerde nog op je comment :) XX

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, ik ga ff kijken dan zo! Ik heb uitgezocht om die surfplanken haha ;-)

      Verwijderen
  8. Jammer dat het niet zo fijn gelopen is allemaal, maar bovenstaande items maken vast een en ander een beetje goed. Super cute!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...