zaterdag 29 september 2012

Hormonale impulsaankoop



Deze week liep ik even snel door het winkelcentrum en opeens kwam ik dit jasje tegen. Ik was helemaal niet van plan om iets te kopen maar juist dan zul je zien dat je de leukste dingen tegenkomt. Eigenlijk is dit jasje totaal niet mijn stijl, ik houd namelijk niet van bloemenprintjes, niet van rood en niet van colbertjes. Toch vind ik het een heel mooi kledingstuk. (Duhhh, anders had ik het natuurlijk niet gekocht!)
Na lang twijfelen, besloot ik om dit jasje maar eens te passen in de winkel. Er hing alleen nog een maat 36 en tja, die maat had ik zo'n maandje of tien geleden nog wel maar nu niet meer. Wonder boven wonder ging het in dit geval klaarblijkelijk om een enorme maat 36 want dit colbertje zit me als gegoten, al zeg ik het zelf ;-) Tja, voor een prijsje van 17,95 kon ik me niet beheersen en rekende ik dit jasje af.(De originele prijs was 89,95!)
Geen idee wat er in me is gevaren om zo'n fleurig en vrolijk kledingstuk te kopen dat zo buiten mijn straatje valt. Ik geef de schuld maar aan mijn hormonen haha... Ook heb ik geen idee hoe ik het moet gaan combineren want ik heb niet echt kleding of schoenen waarmee zoiets te combineren valt. Heel handig! Het gaat wel lekker zeg met mij. Voorlopig heb ik mijn nieuwe aankoop dus maar even op een hangertje aan de kast gehangen zodat ik er fijn naar kan kijken. Tot afschuw van mijn vriend want die vind dit jasje helaas gruwelijk lelijk... Als iemand briljante ideeën heeft hoe ik dit jasje op een sportieve manier kan combineren dan houd ik me aanbevolen, bij voorbaat dank!

10 opmerkingen:

  1. Hahaha dat is vaak met dit soort jasjes. Als je zo ziet hangen denk je.. "Hmmm, niets voor mij", maar als je het aanhebt kan het zo verrassen. Ik denk dat het je heel mooi staat! Ik zou er gewoon een jeans onderaan trekken met uggs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Precies, zo ging het inderdaad haha... Ik ga deze week maar eens wat experimenteren. Zat ook al te denken aan gewoon een jeans. Zodra ik een combinatie heb gevonden dan maak ik er een foto van.

      Verwijderen
  2. Haha, zo leuk dat t niet jouw stijl is en je t toch wil hebben. Ik herken t zooo. Ik zou zo niet weten hoe j t kunt dragen. Iig niet met vans.. miss met allstars en jeans? Of zou dat ook niks zijn.. hmm

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb geen idee haha... Snap mezelf ook niet helemaal maar ach ;-) De enige schoenen die ik heb zijn slippers, gympen of Uggs. Niet heel veel keuze dus. Denk dat ik in ieder geval maar voor een jeans ga.

      Verwijderen
  3. Sorry maar ik vind het echt een verschrikkelijk ding:$

    Op je vraag de eerste en derde foto zijn in nederland gemaakt in meijendel wassenaar, daar heb je een wandel gebied best mooi!
    En de tweede is in frankrijk gemaakt haha:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ik vind hem zo verschrikkelijk dat ik hem weer mooi vind. Klinkt goed dat wandelgebied bij wassenaar.

      Verwijderen
  4. Haha nou alles wat dus niks voor jou is in 1 jasje. Spannende aankoop. Misschien is je smaak veranderd nu je mama bent geworden? ;) Ik zou hem gewoon dragen met een spijkerbroek en wat hakjes of bijpassende sneakers. veel plezier ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb wel het idee dat mijn smaak aan het veranderen is. Vind het leuk om soms iets netters en vrouwelijkers te dragen. Ga meer eens kijken of ik er sneakers bij heb.

      Verwijderen
  5. Ik vind het wel een heeel leuk jasje, haha! Voor de prijs had je hem zeker niet moeten laten liggen. Misschien vans of all-stars inderdaad?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik had geen 89,95 voor betaald maar voor deze prijs vond ik hem toch wel erg leuk.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...