vrijdag 14 september 2012

Shoplog Miss Etam


Het is allemaal leuk en aardig zo'n zwangerschap en keizersnede maar het is een crime voor je garderobe. Ik heb inmiddels een enorme verzameling kleding waarvan ik maar heel weinig pas. Voor mijn zwangerschap had ik maat 36 en was ik behoorlijk getraind. Toen werd ik zwanger en, vrij logisch, behoorlijk dik. In totaal kwam ik 11 kilo aan. Vrij gemiddeld en niet wereldschokkend maar ik was wel veroordeeld tot de aanschaf van positiekleding. Een kleine drie weken geleden kreeg ik een keizersnede. Inmiddels zit ik 3 kilo boven mijn oude gewicht maar mijn figuur is toch dusdanig veranderd dat ik weinig oude kleding meer pas.
Tops en shirts zijn wat lastig omdat ik dankzij de borstvoeding een gezellige cup 75f heb gekregen. Die voorgevel kan ik wat lastig kwijt in mijn meeste oude shirts. Ook zijn hooggesloten halslijnen wat lastig met het geven van borstvoeding. Hmmm...
Mijn oude broeken zitten perfect op mijn benen maar gaan (nog) niet dicht. Mijn heupen zijn wat breder en mijn buik is ook nog een beetje bol. Het litteken van de keizersnede is verder nog zo gevoelig dat ik er vrij weinig op verdraag. (Eigenlijk is heel mijn buik nog behoorlijk gevoelig...) Mijn positieskinny van de H&M paste ik nog wel maar die heb ik zo vaak gedragen toen ik zwanger was dat ik er deze week compleet uitscheurde. Enkeltje prullenbak! Mijn mintgroene positiebroek kon tijdens mijn zwangerschap mijn groeiende buik al niet meer handelen en ligt ter reparatie bij mijn moeder. Verder zijn mijn andere positiebroeken te ruim.
Kortom, ik moest eraan geloven, ik had nieuwe broeken nodig. Omdat ik toch hoop weer in mijn oude broeken te passen binnenkort, wilde ik zo min mogelijk geld eraan uitgeven. Ondanks mijn hartgrondige pesthekel aan de Miss Etam Outlet bij mij in de buurt, besloot ik daar woensdag toch eens een kijkje te gaan nemen omdat je daar heel goedkoop kleding kunt scoren. Na Sam 's middags gevoed te hebben, liep ik achter de kinderwagen samen met mijn moeder naar het winkelcentrum. Uiteindelijk scoorde ik een donkerblauwe chino (19 euro), een jeanslegging (14,95 euro) en een kruising tussen een legging en een broek in het zwart (19,95 euro). Missie geslaagd! Al hoop ik wel snel weer mijn oude broeken te passen.

14 opmerkingen:

 1. Dat is nog eens leuk winkelen met zulke leuke prijsjes. Je gaat er vast veel plezier van hebben en hopelijk passen je oude broeken en shirtje over een tijdje weer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo koop je inderdaad wel makkelijk iets. De shirts verwacht ik wel weer te passen straks, bij de broeken hoop ik het vooral.

   Verwijderen
 2. Wauw 11 kilo. Maar dat zal wel normaal zijn voor zo'n zwangerschap neem ik aan :-D. Cup F hallelujah! Haha. Hopelijk ga je alles snel weer passen. Doe je thuis ook oefeningen?
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 11 kilo is op zich heel netjes maar ik ben wel blij dat ik het grootste gedeelte kwijt ben. Ik mag nog geen oefeningen doen, pas 6 weken na de keizersnede mag dat ;-)

   Verwijderen
 3. Goede aankopen. Dat je lichaam verandert, dat hoort erbij. Ik ben maar 8 kg aangekopen bij beiden zwangerschappen, ben direct na mijn bevalling weer mijn oude gewicht, maar ook ik pas veel kleding niet meer. Toch omdat je heupen breder zijn geworden. Maar het neemt wel weer langzaam iets terug hoor. Geef je lichaam maar de tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik ben vooral trots op wat mijn lichaam gepresteerd heeft. Ik vind het tot nu toe meevallen, had het erger verwacht na een zwangerschap. Ik ga over een paar maanden wel weer eens naar die oude broeken kijken. Heb nu nieuwe dus dat scheelt ;-)

   Verwijderen
 4. Lijkt me best lastig allemaal en iets waar je van te voren misschien niet helemaal bij nadenkt. Fijn dat je deze koopjes heb kunnen scoren. Hopelijk kan je binnenkort weer je oude kleding aan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar sta je inderdaad van tevoren niet echt bij stil. Gelukkig Heb ik er iets moois voor terug. En ach, een kledingmaat meer is nu ook weer niet het ergste.

   Verwijderen
 5. Wat een veranderingen zeg! En cup F, dat is ook behoorlijk.
  Wel fijn dat je goedkope broeken hebt kunnen scoren. Als je ze maar tijdelijk gaat dragen is het ook zonde om erg veel geld uit te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad. Mijn lijf is nu nog zo aan het veranderen dat ik niet ga investeren in dure kledingstukken. Ik wil vooral iets hebben om aan te trekken.

   Verwijderen
 6. Wow... wat een veranderingen inderdaad! Ik kan me voorstellen dat Cup F een beetje teveel van het goede is. Wel erg fijn dat je wat broeken voor niet al teveel geld hebt kunnen scoren. Fijn dat we weer wat vaker van je horen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind het ook fijn om weer lekker te bloggen ;-) Heb het gemist de afgelopen maanden.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...