zondag 23 september 2012

Mirror shots
Eindelijk plaats ik weer eens een post online met een foto die ik in de spiegel heb gemaakt. Dit keer zonder zwangere buik, een soort van post-pregnancy-picture dus.
Ik ben blij dat ik geen positiekleding meer hoef te dragen ook al moet ik flink in mijn kast spitten om kledingstukken te vinden die me passen en/of staan. Het voelt bijna een beetje als winkelen in mijn eigen kast. De zwangerschapskleding heb ik, op twee broeken na, opgeruimd in een vak hoog in mijn kast. Voorlopig ben ik niet van plan om die stapel weer tevoorschijn te halen ;-)
Vandaag droeg ik mijn zwarte legging van Miss Etam, een zwarte longsleeve van Vila, een zwart stretchtrokje van H&M, een vest van H&M en zwarte Uggs. De Uggs vind ik er niet helemaal geweldig onder maar ik heb geen zwarte laarzen. Misschien dat ik binnenkort dus eens op schoenenjacht moet in de stad als ik weer wat mobieler ben.

6 opmerkingen:

 1. Ah leuk zeg, die trui zit vast heel erg lekker.
  Fijn dat je uit de positiekleding bent, of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, heel erg lekker. Heb hem dan ook al een jaartje of 4 :-) Ik ben intens gelukkig dat ik die positiekleding heb kunnen opruimen.

   Verwijderen
 2. Shoppen in je eigen kast! Ook wel eens fijn toch? Je komt vast veel tegen dat je allang vergeten was. Lijkt me wel "lastig" als veel niet meer past. Je zit nu echt in zo'n tussenfase. Vind je vest trouwens erg leuk. Lekker om in weg te kruipen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die tussenfase is inderdaad even lastig. Merk wel dat ik heel creatief word met kledingstukken. Dankjewel trouwens :-)

   Verwijderen
 3. Ooh, heerlijk vest! Daar kun je fijn in wegkruipen op de bank. Schoenenjacht is zo vervelend nog niet toch;)!? Ben benieuwd...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies, dat doe ik dan ook graag! Moet nog even gaan bedenken wat voor schoenen ik wil ;-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...