zondag 30 september 2012

Dag 9 - Mijn dag in foto's

Ja ja, ik vond het wel weer eens tijd worden om iets aan de 30 dagen challenge te doen. Vandaag is dag 9 aan de beurt en dat had nogal wat voeten in de aarde. Ik moet namelijk mijn dag in foto's laten zien maar ik vergat al een paar dagen steeds om foto's te maken. Gelukkig is het afgelopen vrijdag toch gelukt uiteindelijk. Ik maakte 's morgens namelijk de eerste foto die je hieronder ziet om door te sturen naar mijn vriend en toen dacht ik opeens: oh ja, laat ik nu eindelijk eens wat foto's maken voor de 30 dagen challenge! Zo gezegd, zo gedaan. Helaas heb ik 's avonds geen foto's meer gemaakt omdat de batterij van mijn telefoon leeg was. Niet dat jullie daar veel aan missen want het enige wat ik heb gedaan is een maaltijd in elkaar flansen, Sam een badje geven en TVOH kijken. Daar kunnen jullie je vast wel een voorstelling bij maken toch?
Aangezien ik een baby heb van een maand oud en verder nog niet zo heel veel kan en mag, heb ik geen hele spectaculaire bezigheden. Mijn daginvulling draait vooral om Sam. Maar om jullie een beetje een indruk te geven, heb ik de onderstaande foto's gemaakt. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om een kijkje in mijn leven te krijgen. There we go!Goedemorgen, laat je vooral niet misleiden door de tekst op mijn pak. Didn't happen!  Deze dag is voor mijn moeder al erg vroeg begonnen aangezien ik twee keer een maaltijd nodig had ;-)


Wegens een enorme voorraad aan blauwe muisjes eet ik ook maar weer eens twee beschuiten met muisjes. Vrees dat ik er anders tot volgend jaar mee blijf zitten. Niet dat dit een straf is hoor ;-)


Op nacontrole geweest bij de verloskundige.  Mijn HB is stijgende en mijn bloeddruk dalende! Ik ben er nog lang niet maar er zit in ieder geval verbetering in. (In dit gebouw zit ook het consultatiebureau zoals ik al eerder vertelde. Ik zal hier in de toekomst dus nog wel vaker gaan komen.)


Gelijk maar even doorgelopen naar de supermarkt voor het avondeten. Hartstikke druk op vrijdagmiddag natuurlijk, grr...


Sam ligt even in de box uit te buiken zodat ik kan eten en  opruimen.  Ik vind dit pak echt geweldig trouwens!


Nog even een blokje om geweest. Dit is het pad naast mijn huis en OMG... het wordt echt herfst! Kijk eens naar al die gevallen blaadjes.


Ik heb een uitbrekend schaap gespot. Ik zweer jullie, dat hij er echt vandoor wilde gaan haha...


Ik heb eindelijk Sam zijn kast doorgespit en alle kleertjes eruit gehaald die hij niet meer past. Vervolgens heb ik de hele handel gestreken (Het moederschap doet rare dingen met me want ik strijk zeer zelden!) en opgeruimd. Bye, bye maat 50, snik...

20 opmerkingen:

 1. haha die schaap:D en wat een lieve fotos van je kindje:D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat heerlijk om te lezen dat jouw dag er zoals die van mij uitziet : alles draait om het beepje. Hier ook alle maat 50 pakjes weg gelegd...gaat idd erg hard! Fijn dat het goed met je gaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gedeelde smart is halve smart haha... We doen het met liefde gelukkig!

   Verwijderen
 3. Heerlijk om een dagje mee te kijken met zo'n lekker kleintje. Dat schaap is echt hilarisch haha... hebben jullie geen plek in de tuin;)? Wat gaat het snel met de kleertjes zeg.. +-een maand oud en alweer aan de volgende maat.. ik snap de snik!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat schaap staat hier in de buurt en niet in de achtertuin. (Jammer genoeg haha...) Blijkbaar vond hij het gras groener aan de overkant ;-)

   Verwijderen
 4. Leuk zeg! Grappig he hoe je leven zo ineens bestaat uit kindjes en het eten van beschuit (nou ja, vast niet elke dag). xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eerlijk, zeker vijf keer per week eet ik muisjes haha... Ik praat het goed doordat het goed is voor de borstvoeding!

   Verwijderen
 5. Hihi bij mij gaat het al een grote prop in een vuilniszak, alle te kleine kleertjes. Die zak geef ik binnenkort aan iemand die een dochtertje krijgt en zoekt er maar uit wat ie wil hebben, de rest gaat weg. Geen gestrijk en mooi opgeruim hier meer :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt?!? Ook geen eerste pakje ofzo dat je bewaart?

   Verwijderen
 6. Je eten !!! dan MOET je eigenlijk mijn post van vandaag 1 okt zien op mijn site..... hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijk menneke! Leuk om weer wat foto's te zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...