vrijdag 28 februari 2014

Shoplogje H&M








Het gaat weer lekker hier! De H&M site zouden ze echt tot no go-area uit moeten roepen want het gaat altijd mis als ik daarheen surf. Nou ja, mis... Ik deed gisteravond een hele leuke bestelling. De bedoeling was dat ik enkel sokken voor Sam naar huis zou klikken maar dat liep even anders haha!
Al een poosje heb ik in mijn hoofd dat ik gympjes wil met een panterprintje. Bij voorkeur Vans. Alleen zijn Vans best prijzig. Ik ken mezelf ook wat betreft schoenen met opvallende patroontjes. Die vind ik namelijk lastig te combineren en daardoor draag ik ze minder vaak dan gepland. Heel jammer maar wel de waarheid. Al toen ik de website van de Hennes opende, zag ik dat er een kortingscode gold van 10% + gratis verzendkosten. En tja, daar ben ik nogal gevoelig voor. Toen ik dus een paar fijne instappertjes met het door mij gewenste printje in de schoenensectie spotte, wist ik zeker dat die eigenlijk in mijn uhhh...uitpuilende schoenenkast hoorde te staan. Het vervolg liet zich raden.
Ook bezweek ik voor een gezichtsmaskertje met kokoswater erin. Een gevalletje niet nodig maar wel prettig. Komt altijd wel van pas om mijn kraterkop een oppeppertje mee te geven toch? Anyways, daarna mikte ik nog wat meer dingen voor mezelf in het digitale mandje die gelukkig uitverkocht bleken. Vast een hogere macht ofzo die dat had geregeld. Daarna klikte ik door de jongenskleding heen want oh ja, Sam had sokken nodig. Was ik alweer vergeten eenmaal bevangen door het zien van al dat moois in mijn eigen maat.
Sam en sokken zijn een drama. Geen enkel paar blijft fatsoenlijk zitten. Hoe groter de maat namelijk, hoe breder die krengen worden. En zoonlief wordt vooral langer, maar niet dikker. In de lengte zitten sokjes dus vaak wel goed alleen is dat stuk voor om zijn enkel veel te wijd. Inmiddels word ik zwaar paranoia van het ophijsen en aantrekken van sokken. Irritant! Tot op heden bevallen sokken van de H&M het beste. Vandaar dat ik mijn heil dus zocht bij deze modeketen.
Ik scoorde uiteindelijk een set dinosokken voor Sam en twee losse paren met anti-slip eronder. De dinosokken zijn natuurlijk te fout voor woorden maar dat mag als je anderhalf bent. Nog maar even van genieten. De sokken met anti-slip zijn niet heel bijzonder maar wel prettig op onze gladde, houten vloer. Sam glijdt nogal eens uit als hij enkel sokjes aan zijn voeten draagt. Nu is het een kwestie van afwachten wanneer de pakketbezorger voor de deur staat. Hopelijk heb ik deze spullen snel in huis. Iets met mevrouwtje ongeduld...

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

25 opmerkingen:

  1. wat een leuke spulletjes! Vooral die sokjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi jess,i followed you back on bloglovin.
    stay in touch
    xoxo
    www.hairfashionbeautyblog.blogspot.in

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die sokken, die wil ik ook....
    Snel bij de H&M kijken of ze die ook in mijn maat hebben....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. LOL!! Laat ik nou afgelopen weekend ook op de site van H&M hebben geshopt en het pakket staat nog steeds niet op uitleveren... grrrr....
    Heb na jou tip zo'n spijkerbroek voor een 10-je besteld om eens uit te proberen. (En ow ja.... ik vergat het ook bijna... maar Junior moest ook dringend broeken :) Als ik jou zo op foto's zie, hebben we een vergelijkbaar figuur en ik ben ook nog steeds lekker aan het afvallen. Dit nadat ik kierewiet werd op MP. Als wij iets verkopen moet het altijd voor heel weinig en wil ik eens een keer iets hebben, vragen ze bezopen prijzen!! 35 euro voor een GEDRAGEN spijkerbroek. Echt niet fris in de bovenkamer!!
    Broeken maat 33 kan ik zwemmen, stretch kan volgens mij al in 29!! Jay!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Marktplaats vind ik ook een gedoe. Een enkele keer koop ik iets hoor Sam maar verder niet. Die broeken bevallen mij prima. Vind het echt geen geld. Ze zijn heel stretchy idd. Idd irritant dat de Hennes nogal traag is met versturen.

      Verwijderen
  5. Leuke aankoopjes! Dat maskertje lijkt me heerlijk en die sokken zijn cool. Sam zal ze alvast geweldig vinden :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke shoplog! De sokken zijn zo leuk en cute! :) H&M is een fijne winkel, ik hou ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben ook dol op de Hennes. Zowel voor mezelf als voor Sam.

      Verwijderen
  7. leuke aankoopjes ... die sokken wil ik ook wel

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke loafers! :D Echt gaaf!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel. Vind ze ook zo leuk. Hoop dat ze goed passen.

      Verwijderen
  9. Yep, H&M is erg gevaarlijk. De sokken voor Sam zijn super leuk!
    Ik ga ook maar eens even snuffelen. Hopelijk kan ik me inhouden. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oeh dat masker... goed idee!
    Kan ik ook wel gebruiken..
    Denk dat ik straks ook helemaal los ga.. (als in na de bevalling haha)
    Voor ons meisje, maar ook voor mij.. vind dat ik dat dan wel verdiend heb! :P

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat heb je zeker verdiend. Het is geweldig om te shoppen in die kleine maatjes.

      Verwijderen
  11. Leuke dingen heb je gekocht, ben benieuwd naar wat je van het masker vind.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zal proberen er een review over te schrijven ;-)

      Verwijderen
  12. Haha, die sokken, geweldig! Ook die stappers zijn erg tof. Nog even wachten voor we die aankunnen... zal het zonnetje snel komen;)?

    BeantwoordenVerwijderen
  13. die schoentjes zijn leuk en die sokjes erg funny!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Denk dat je ook sokjes kan scoren bij de Primark voor Sam. Je moet er echt heen haha

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...