zondag 9 februari 2014

Some old picsGisteren bladerde ik bij mijn ouders een aantal fotoalbums door uit 2001 en 2002. Echte fotoalbums trouwens, met foto's uit het pre-digitale tijdperk. Heel geinig om terug te zien. Ik kan me nog als de dag van gisteren deze familievakanties naar Griekenland en de Verenigde Staten herinneren. Voor mijn gevoel zijn deze tripjes pas een paar jaar geleden.  Bij het terugzien van de foto's drong het echter tot me door dat deze vakanties alweer ruim een decennium achter me liggen. Nondeju, time flies!
Jullie zagen al eens foto's van baby Jess. Vandaag presenteer ik jullie puber Jess. Wat was ik slank en wat waren er gekke kleren in de mode haha! Om het maar niet te hebben over mijn kapsel. What the hell was I thinking? Als ik deze kiekjes bekijk, ben ik toch wel heel blij dat ik die pony heb bij laten groeien en wat laagjes heb laten knippen in mijn haar. Anyways, duiken jullie met mij mee het verleden in?

1. Met een kleine alligator op een alligatorfarm in The Everglades in Florida / 2. Lindos (Griekenland) / 3. Voor The White House in Washington DC / 4. Op het Empire State Building in New York / 5. Met mijn broertje in Griekenland / 6. Op Staten Island (New York) / 7. Op een verlaten strandje op Rhodos met mijn vader en broertje / 8. Om 5 uur 's morgen in New York / 9. Even bijsmeren op Lindos (Griekenland) / 10. In een hotelkamer met mijn broertje in Kisssime (Florida) / 11. Rhodos (Griekenland) / 12. Ready for take off! / 13. Op de parkeerplaats van het Pentagon in Washington / 14. Als verveelde puber met mijn broertje in New York / 15. Lindos (Griekenland) / 16. Rhodos (Griekenland) / 17. Kattenvrouwtje


Doen jullie al mee aan mijn winactie in samenwerking met Mijn fopspeen? Je kunt hier lezen hoe je kans maakt op een setje speentjes met een naam naar keuze erop. Good luck!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

15 opmerkingen:

 1. Hihi, ja de kleren van vroeger verbaas ik me ook heel vaak over! Maar toch: toen liepen we er wel megahip bij weet je ;) Leuk die oude foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo herken ik je helemaal:-) Zo slecht zag je er absoluut niet uit hoor! Leuk juist. Maar inderdaad anders:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, wat grappig om te zien. Leuk he, foto's van vroeger bekijken! De kledingstijl die ik had wil ik liever even niet delen... Alhoewel, laten we het er op houden dat mijn moeder van de Benetton kleren was, met Katrien Duck schoenen en altijd maar dan ook altijd een diadeem in. Gosh, blij dat ik het nu zelf bepaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WAt een geweldige foto´s! Ik herken je wel en ik vind je haar best tof! Die foto van Empire, hoe cool en vintage! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om terug te kijken. Ik heb geen enkele foto van vroeger en dat vind ik best jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat leuk om zo te kunnen spieken jouw het verleden. Ik zag pas wel allemaal foto's van man en mij toen we net bij elkaar waren, nu inmiddels bijna 20 jaar geleden. Wat waren we jong en mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige foto's :) Leuk om zo terug te kijken he?

  Ik moest we lachen om #14; de manier waarop je zit is zo herkenbaar. Zo zit ik namelijk ook vaak. Knieƫn bij elkaar en dan voeten naar buiten staand. Fijn te weten dat ik niet de enige ben die zo zit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk om die foto's te mogen zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke terugblik! Ook weer met je smartphone gemoderniseerd? Ga ik in ieder geval toch ook eens proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha super leuk te zien. Altijd fijn, oude foto's en herinneringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. geweldig om deze foto's te zien! Ik moest goed kijken hoor, haha. Zwart haar geverfd of was je donkerder van je zelf op die leeftijd? Leuk al deze foto's! Vaker doen:D!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's! Altijd leuk die oude familiefoto's

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk om te zien! Foto's kijken is altijd zo leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ooh super vet al die foto's!
  Lef ook dat je ze hier neer zet.. en jouw kapsel niets mis mee vergeleken met de mijne in die tijd hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...