zondag 2 februari 2014

Dag 30 - Je handschrift


Eindelijk is het zover! Vandaag ga ik die verrekte 30 dagen challenge afronden. Bijna twee jaar nadat ik aan deze uitdaging begon, ben ik eindelijk klaar. Het is me weer eens duidelijk geworden dat ik heel beroerd ben in zaken afronden en dergelijke. Jullie begrijpen dan vast ook heel goed dat ik enorm trots ben dat het me toch is gelukt deze challenge af te maken. Als is het wat aan de late kant...
In dit blogje ga ik jullie iets vertellen over mijn handschrift. Aangezien foto's meer zeggen dan duizend woorden, heb ik een willekeurig notitieboekje uit de kast getrokken om aan jullie te laten zien. Ik schrijf best netjes toch? Ik heb een vrij regelmatig handschrift, niet groot en niet klein. Ik schrijf vrij rechtop en mijn letters leunen een beetje naar rechts.
Ik vind het fijn om op papier te schrijven. Ik ben dan ook iemand die ondanks laptops, tablets en telefoons toch regelmatig naar pen en papier grijpt. Het geeft me rust in mijn hoofd om niet te typen maar gewoon een balpen vast te houden. Of een fine-liner. Ik houd van mooie notitieboekjes met dik papier en lichte lijntjes. Wanneer ik in een mooi boekje schrijf, doe ik extra mijn best. Anders vind ik het zonde haha!
Ik ben wel tevreden over mijn handschrift. Het is duidelijk leesbaar en het ziet er strak uit, al zeg ik het zelf. Ik heb een hekel aan gekrabbel en gekras en van die bolle handschriften met hartjes in plaats van punten, vind ik een verschrikking om te lezen. Yep, ik ben blij met hoe ik zaken aan het papier toevertrouw. En jullie? Zijn jullie blij met je handschrift? En wat vinden jullie van mijn manier van schrijven?

Doen jullie al mee aan mijn winactie in samenwerking met Mijn fopspeen? Je kunt hier lezen hoe je kans maakt op een setje speentjes met een naam naar keuze erop. Good luck!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

14 opmerkingen:

 1. maar, ja hebt het wel gedaan. Duurde dan wel iets langer dan die 30 dagen, maar je hebt het afgerond ;) Trots op je! En mooi handschrift heb je. Die van mij is praktisch onleesbaar. Type dokter ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben er stiekem best trots op dat ik die hele challenge heb afgerond ;-)

   Verwijderen
 2. Je schrijft netjes! Mijn handschrift hangt af van mijn stemming, van het papier en van de pen. De ene keer schrijf ik met mooie krullen aan elkaar en de andere keer met grote of kleine letters los van elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Als ik een boodschappenlijstje maak, krabbel ik ook wel wat meer hoor.

   Verwijderen
 3. Een willekeurig notitieblokje, met ingewikkelde scheikundige tekeningen erin? haha wauw! Je schrijft er mooi hier trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Is niet heel moeilijk. Ik kreeg een ander merk bloeddrukverlagers voorgeschreven maar kan niet tegen alle hulpstoffen. Internist en huisarts spraken elkaar tegen dus zelf maar even uitgezocht hoe en wat. Ging prima met mijn middelbare school scheikunde ;-)

   Verwijderen
 4. Waah jij schrijft mooi!
  En gefeliciteerd met het afronden, ik ben daar ook al zo goed in hihi...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik ga echt nooit meer challenges doen. No way ;-)

   Verwijderen
 5. In afronden ben ik ook zo goed, hahahaha
  wat een prachtig handschrift..
  Ik schrijf als een dokter, onleesbaar, wahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. supernetjes. Ik realiseer me dat ik je sinds ' Day 1' volg. En yay voor afronden

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi handschrift! Dat van die notitieboekjes: heel herkenbaar! Ik heb het zelfs wel eens gepresteerd om een nieuwe agenda te kopen, omdat ik een paar pagina's verziekt had. SCARY. Super dat je de challenge hebt afgerond, het zal wel een enorme opluchting zijn, haha! Op naar de volgende? ;-) X

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...