dinsdag 11 februari 2014

Wat ik allemaal niet kan....

- Meerdere dingen tegelijk doen. Sterker nog, één ding tot een goed einde brengen, vind ik al lastig.

- Fileparkeren is in mijn geval een kwestie van geluk hebben. 

- Planten in leven houden. Alles met blad of bloemen gaat dood als ik ernaar kijk. 

- Mijn kledingkast netjes houden. Geen idee hoe andere mensen dat doen. Kan iemand me het geheim verklappen?

- Hardlopen zonder flauw te vallen of te kotsen. Zelfs als ik braaf doe wat Evy zegt, gaat het mis. Arghhh!

- Ramen lappen. Ten eerste heb ik geen flauw idee wat ik precies voor sop moet gebruiken. Ten tweede heb ik geen benul van wanneer ik nu een lap, wisser of zeem moet hanteren en ten derde snap ik niet hoe je het streeploos krijgt. En als het een keer aardig lukt, schijt er gelijk weer een vogel op het raam. Kutbeesten!

- Mijn haar omtoveren in een weelderige coupe. Mijn lokken zitten nog het beste als ik er vooral niet teveel mee uitspook. Beetje jammer!

- Mijn douchesessies beperken tot een paar minuten. Eenmaal onder dat heerlijke, warme water ben ik niet voor rede vatbaar en blijf ik een eeuwigheid staan.

- Een film kijken zonder commentaar te geven. Ik ben zo'n irritanteling die in de bioscoop overal doorheen lult. En als ik de film al eens gezien heb, verklap ik meestal het plot. Puur uit enthousiasme hoor!

- Gekochte cadeautjes verstoppen en pas geven op het juiste moment. Ik ben meestal zo enthousiast over iets dat ik heb uitgezocht, dat ik het altijd eerder geef. Vriendlief heeft volgens mij nog nooit een cadeautje gekregen op zijn verjaardag zelf. Oeps!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

24 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen en erg herkenbaar! Ik vind het ook moeilijk om te wachten tot de gelegenheid er is om een cadeautje te geven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oke nu vind ik het eng worden..
  Heb je soms mijn lijstje gebruikt in plaats die van jezelf?
  Want ik heb dat precies zo...!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha leuk artikel, veel herken ik wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel! Vooral inderdaad over het geven van cadeau's. Ik ben dus zo'n zenuwlijer dat ik 10x ga vragen of iemand het al wil hebben of misschien wil weten wát ik geef... Zodra die persoon dan nonchalant zegt; neuh, hoeft niet. Dan vertel ik het toch... DRAMA!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, dat van die cadeautjes! Ik zeg altijd: "ik vertel toch niet dat je een trui krijgt!" Dan ben ik het maar kwijt ;-) Ik ga ook eens nadenken over dingen die ik niet kan, dan kan je misschien nog om mij lachen, haha! Ohh en die vogel... Hilarisch! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha ik lees veel herkenbare dingen hoor! Planten in leven houden is bij mij ook heeeel moeilijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha heel herkenbaar. Misschien moeten we samen naar de film, worden we er direct uit gegooid. Ik kan ook nooit ophouden commentaar te geven - tot groot plezier van mijn man en ongenoegen van de rest. En sorry, mijn kledingkast ligt voornamelijk op de grond, mijn haar staat synoniem aan stro en planten horen toch dood en bruin te hangen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan juist niet 1 ding tegelijk doen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hahaha zitten herkenbare punten tussen! Vooral dat planten in leven houden en kort douchen... ;-) In beiden ben ik ook niet zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kan ze allemaal afstrepen, een voor een.
  Met als hoogtepunt het ramen lappen. Ik heb het ook maar opgegeven, tot grote ergernis van mijn vriend soms (want dat punt moet hij dus voor zijn rekening nemen)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk lijstje, en hij komt aardig in de buurt bij die van mij hahaha. Hardlopen ben ik ook geen ster in. Ik word ook gewoon naar er van! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat ben jij?? mijn tweeling zus, wahahahaha
  Geloof dat mijn lijstje niet heel anders is...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. haha grappig! ramen lappen vraag ik altijd een keer in het jaar of mijn moeder er toevallig zin in heeft. ik ben voor de buitenkant in staat om een glazenwasser te laten komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hahaha, hier ook ramen lappen, wtf?! Gelukkig is Joost er echt goed in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. okay hier het RAMEN-LAP geheim die ik gebruik,
  voor heen had ik ook geen idee wat ik deed en hoe ik het streeploos schoon kreeg.
  tot ik op mijn werk HA-RA had gebruikt werkt echt geniaal tegen vet en andere troep wat op je raam komt. niet meer zeulen met emmers water etc. 1x een (beetje prijzige) raam wisser kopen en een klein roller flesje ha-ra en je kunt er jaren tegen aan. ze komen je het thuis helemaal uitleggen en je bent maar 1x wat geld kwijt voor de wisser t flesje zelf kost 7 euro ofzo maar hier kun je echt giga lang mee doen. ik doe nu al een jaar met mijn flesje en hij is nog geen eens op 3 kwart. het proberen waar dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Haha afgezien van de ramen lappen is het een dikke HERKENNING. Maar echt! Maar... ramen lapen. Koop dat ding van Ha'ra. Is wat duur, maar man... dan kan Sam het zelfs. En prachtig resultaat. En geen sop meer in je oksels ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. O blijkbaar was ik niet orgineel met mijn ha'ra raamding haha lees ik nu! Maar goed, echt kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk dat je het allemaal zo op een rijtje hebt gezet. Zitten echt herkenbare dingen tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk om te lezen! Mooi blog heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Veel verschillende planten proberen. Ik dacht ook dat ik geen plant in leven kon houden, maar ik heb nu toch een aantal planten ontdekt die het heel goed doen onder de door mij gecreëerde leefomstandigheden. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ramen lappen? Daar begin ik hier niet eens aan, haha. De buitenkant is al zo vies dat wanneer ik de binnenkant zou doen het niks uit zou maken, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...