dinsdag 18 februari 2014

Very Majestic soap + winactie


Vorige week ontving ik een heel tof pakketje van Majestic nailcare met twee handgemaakte zepen erin. Superleuk! Al bij het openen van het pakketje drongen de heerlijke geur van de soapbars mijn neus binnen. Dat beloofde alvast heel veel goeds. Ik ontving de Honey Oats en de Loofah Magnificant Mango. En werkelijk waar mensen, deze zepen zien er hemels uit. Als ik niet beter zou weten, had ik er lang mijn tanden in gezet. Wat Sam overigens ook deed toen hij ze op een onbewaakt moment te pakken kreeg. Aan zijn gezicht te zien, smaakten ze helaas minder lekker dan voorzien... Neemt niet weg dat deze schatjes een lust voor het oog zijn. 
Degenen die mij al langer kennen, weten dat ik een zwak heb voor verse zeepjes. Vriendlief heeft me al regelmatig tegen gehouden om Lush of Sabon binnen te stappen omdat ik hoe dan ook voor de bijl ga bij het aanschouwen van al die heerlijke zeepblokken. Jullie begrijpen dus dat ik zo blij was als een klein kind toen ik met mijn verse zeep van Majestic Nailcare onder de douche mocht stappen. Wat een verwennerij!
Als eerste testte ik de Loofah Magnificent Mango. Dit is een soapbar met een scrubbende werking doordat er gedroogd vruchtvlees van een tropische plant in zit verwerkt. Ik houd wel van een grove scrub en deze lekkere loofah stelde me niet teleur. Bij scrub uit een tube of pot is het vaak het geval dat je steeds opnieuw wat product moet pakken omdat de scrubdeeltjes oplossen. In deze zeep zit de scrubbende werking in het gedroogde vruchtvlees dat erin zit verwerkt, dus je hoeft enkel licht met het blok over je natte huid te gaan. Mijn velletje wordt er aangenaam zacht van zonder uit te drogen. Heel fijn! De soapbar ruikt verder zoals de naam al doet vermoeden naar mango. Ik houd niet van zware, overheersende geuren dus deze frisse, fruitige explosie in mijn badkamer kon ik absoluut waarderen. Stiekem is het meer een geur voor de zomer maar ik kon er desalniettemin erg van genieten medio februari.
Ook de Honey Oats kon me wel bekoren. Of liever gezegd ons. Ik koos voor deze zeep omdat ik in de beschrijving zag staan dat deze speciaal voor de droge huidjes was. Nu heb ik zelf geen extreem droge huid maar wel twee mannen met een droog vel met wat eczeemachtige neigingen. Voor hen ben ik altijd op zoek naar fijne producten die ze kunnen gebruiken zonder dat hun huidjes schilferig en geïrriteerd raken. Deze sopabar bevat honing en havermout en laten dat nu net twee ingrediënten zijn welke bekend staan om hun helende en verzachtende werking. Daarnaast vind ik honing sowieso goddelijk ruiken. Een win-win-situatie dus. Deze zeep is erg mild en zuinig in gebruik. En niet geheel onbelangrijk, hij kwam door de keuring bij zowel mij als mijn twee mannen. 
En het goede nieuws over deze homemade zepen houdt niet op bij enkel mijn enthousiaste review. Ik mag namelijk twee soapbars naar keuze verloten onder mijn lezers. Kijk, als dat nu geen leuke verrassing is! Te gek toch, dat ik gewoon twee mensen blij mag maken met zo'n fijne zeep? Anyways, lees hieronder wat je moet doen om mee te dingen naar deze fijne prijzen.

1. Like In a flow around the world op Facebook en/of Bloglovin'.
    Je maakt een extra kans door dit bericht te delen dus spread the word!

2. Like Majestic Nailcare op Facebook

2. Laat een comment achter waarin je vertelt welke soapbar je graag zou willen winnen.
    Je vindt hier het assortiment met homemade zepen van Majestic Nailcare,

Ik verloot een soapbar via mijn blog en een soapbar via Facebook. Je maakt dus een extra kans als je op twee manieren besluit mee te doen. Let op: je kunt uiteindelijk maar één zeep winnen!

Deze winactie loopt tot 25 februari. Ik maak de winnaars bekend op mijn blog en op Facebook. Heel veel succes allemaal. Moge de beste winnen ;-)

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Majestic nailcare.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

12 opmerkingen:

 1. Klinkt goed vooral die van de mango lijkt me wel wat! Ik doe overigens niet mee hoor.. heb laatst al wat gewonnen en gun t een ander dit keer. Weet namelijk dat ik met een los stuk zeep toch niet zo snel iets zal doen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mij lijkt Latte Macchiato wel wat. Gewoon benieuwd of dat als zeep net zo lekker is als als drankje. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie zeepjes..
  te mooi om te gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke zeepjes! Ik heb eens op de site gekeken & Very Berry lijkt me erg lekker. :) Ik heb je Facebookpagina geliked & volgde je al op bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou voor Pink Petals gaan. Ik volg je op bloglovin' + bericht geliked en facebook (onder de naam henderica). En heb de facebookpagina van majestic nailcare ook geliked.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh heerlijk, ik moet die mangoooo! Ik hou van mango!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik maak graag kans op de Minty Chocolate. Maar het is een moeilijke keuze.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, de honey oats klinkt awesome, zou 'm graag eens proberen. Ik volg en like en alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb al een paar maanden last van jeuk en droge armen. Die havermout en honingzeep lijkt me heerlijk. Ik volg je al via blogger.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sla deze over, heb nog zoveel liggen hier van. Ik gun het iemand anders ook wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw superleuk !
  Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked. Ook heb ik de facebookpagina geliked !
  Ik ga voor very berry !!
  Mijn mail is patriciahardam@hotmail.com.
  (Op facebook heet ik trouwens patricia hardam)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...