dinsdag 4 februari 2014

For the love of Marington...

Taftan - Dekbedovertrek - Sterren zilver/donkerblauw


Taftan - Dekbedovertrek - Sterren zilver/wit


Taftan - Dekbedovertrek - Sterren zilver/grijs



Sam slaapt nog steeds in een slaapzakje in zijn ledikant. Voorlopig zal onze kleine ontsnapper niet overgaan naar een peuterbedje maar wel oefenen we overdag met het slapen onder een dekentje. Dit omdat het toch wel frisjes is 's nachts maar ook omdat er een moment komt dat de slaapzakken te klein zijn. Mijn kleine woelwater vindt het nog maar gek om te slapen met een dekentje over zich heen. Hij denkt nog steeds dat je er kiekeboe mee moet spelen in plaats van dat je eronder moet tukken. We hebben dus nog een lange weg te gaan haha!
Stiekem loop ik al op de zaken vooruit door te snuffelen naar dekbedden en overtrekjes. Dat is namelijk de volgende stap. Ik geloof dat kiddies vanaf twee jaar onder een heus dekbed en met een kussentje mogen slapen. Ik vermoed dat het slapen op een kussen Sam wel zal bevallen aangezien hij, als hij de kans krijgt, bovenop mijn hoofdkussen duikt. Dat slapen onder een een echt dekbed zal daarentegen even omschakelen zijn voor hem. Wat hem misschien wel zal helpen is een stoer dekbedovertrek.
Vorig jaar schreef ik al eens over de toffe muurstickers van de webshop Marington. Vandaag wil ik het hebben over hun grote assortiment aan dekbedovertrekken voor zowel kinderen als volwassenen. Marington verkoopt overtrekken van de kwalitatief erg goede merken Taftan, Beddinghouse en House in Style. Stuk voor stuk zijn dit prachtige producten welke een aanvulling vormen voor je slaapkamerinterieur. Ik ben echt een sucker voor witte dekbedovertrekken en kan mijn hart ophalen in deze webwinkel. Marington verkoopt niet alleen maagdelijk witte overtreksets van mooie zware stof maar ook leuke overtrekken met een subtiele print. Heel rustig en stijlvol. En dat is precies de sfeer waar ik me prettig bij voel in een slaapkamer. Ik slaap nu eenmaal graag op een plek waar ik me goed kan onstpannen.
Voor Sam viel mijn oog op de schattige overtrekjes met sterren van Taftan. Hoe mooi ik de witte variant ook vind, ik denk dat ik voor mijn zoon toch zou gaan voor veilig donkerblauw. Dit in vorm met racekak en spuitkots en dergelijke. Een donkere kleur is dan net iets minder besmettelijk. De kinderovertreksets van Taftan zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen. Heel misschien bestel ik alvast het ledikantformaat voor mijn kleine man. Dan hoef ik me geen zorgen meer te maken of dit mooie overtrekje met sterren straks aan mijn neus voorbij zal gaan. Just in case!
Mochten jullie deze webshop nu net zo tof vinden als ik, dan heb ik goed nieuws. Ik mag jullie namelijk een korting aanbieden van 10 procent. Je verkrijgt deze korting door de kortingscode kl4Tf9cX. te gebruiken bij het afrekenen. Deze korting geldt op de gehele collectie dekbedovertrekken en is geldig tot en met 14 februari. De code kan onbeperkt gebruikt worden dus je zou meerdere bestellingen kunnen plaatsen. Hopelijk kunnen jullie hier je voordeel mee doen. Wie weet, liggen jullie of jullie kindjes straks net zo lekker te slapen onder een prachtig overtrek van deze webshop als Sam. Alvast welterusten!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Marington.

Doen jullie al mee aan mijn winactie in samenwerking met Mijn fopspeen? Je kunt hier lezen hoe je kans maakt op een setje speentjes met een naam naar keuze erop. Good luck!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

10 opmerkingen:

  1. Hihi ik wil juist lekker fleurig en niet zo wit... Wordt toch meteen vies bij ons :P
    Haha ja je wilt niet weten wat wij in bed allemaal doen :P

    Wel geinig dat Sam steeds kiekeboe speelt met zijn dekentjes.. Ik heb sowieso dekentjes nu in het ledikantje liggen, nog geen slaapzakje..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het wordt bij ons ook steeds vies hoor. Eergisteren heeft Sam zelfs in ons bed gekakt toen ik even snel een luier wilde verwisselen haha! Yak!

    Dat is prima hoor. Volgens mij ging Sam met twee maanden in een slaapzakje slapen omdat hij de hele tijd de dekens wegtrapte. Daarna de deken ook gewoon nog over zijn slaapzakje ingestopt. Pas met een maand of 7/8 de dekens uit bed gehaald omdat hij enorm bewegelijk werd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ow.. ik heb een mooie overtrek gezien voor ons bed... maar ook met 10% korting te duur, helaas ... Bummer ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zou ook voor blauw gaan, misschien een idee maar heb je een zomerslaapzakje onder een dekentje al geprobeerd? dat deed ik in de winter.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar had ik nog niet eens aan gedacht. Goede tip! Ga het eens proberen.

      Verwijderen
  5. Onze jongste dame slaapt in een (winter)slaapzakje en nog onder een (dun) dekentje. Het is op haar kamertje vaak snel koud in de winter. Dus zolang ze nog niet onder een dekbed slaapt, blijven we het even zo doen.
    Mooie dekbedovertrekken, ik ga ook eens neuzen in de webshop!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sam slaapt overdag zonder slaapzak en 's nachts met. Vorige winter ook nog met een dekentje erover maar deze winter zonder omdat hij zo beweeglijk is. Vind het ook wat fris dus oefen nu toch met een dun dekentje erbij.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...