zondag 23 februari 2014

Mirror shots



Jullie weten inmiddels wel dat ik geen hippe kip ben op modegebied. (Ik geloof trouwens dat ik op geen enkel gebied heel trendy ben maar dat terzijde..) Ik doe mijn best om mezelf een beetje fatsoenlijk en gezellig aan te kleden maar de ene keer is het geslaagder dan de andere keer. Toch vind ik het leuk om outfitjes met jullie te delen op mijn blogje. Ik begon de categorie mirror shots toen ik zwanger was en een mooie buik had om te showen. Nu ben ik nog steeds wel wat buikig maar dat verstop ik liever. Zo'n  kind krijgen is een aanslag op je buikspieren, hoe je het ook went of keert. Ik ben me na mijn zwangerschap anders gaan kleden maar probeer wel zoveel mogelijk kledingstukken van voor mijn zwangetschap her te gebruiken. Tenminste, de dingen die ik nog pas. Ik vind het namelijk retezonde om kleding weg te doen. Zeker de kledingstukken die ik amper heb gedragen. Gistermorgen was ik wat aan het graven in mijn kledingkast. Opeens vond ik de bovenstaande poncho van Asos. Ik bestelde dit geval een jaar of vier geleden en werd toen keihard uitgelachen door mannelijke vrienden. Liefkozend werd ik de rest van de week Pocahontas genoemd toen ik eens verscheen met die poncho om mijn schouders. Hmmm... Niet fashionista als ik ben, kwakte ik het ding achterin de kast en werd ik zwanger. Daarna vergat ik het hele kledingstuk tot ik het dit weekend weer terugvond achterin de kast. En aantrok!
Eigenlijk vind ik het best een fijn gebeuren, die poncho. Met mijn voorliefde voor comfy vesten is mij zo'n ding op (of in dit geval om...) het lijf geschreven. Heerlijk zacht en warm. Ik combineerde hem met een beige longsleeve met zakje op de borst van Primark met daaronder een zwarte tanktop van dezelfde keten. Verder droeg ik mijn nieuwe zwarte skinny van de H&M van 10 euro. Die goedkope spijkerbroeken van de Hennes zitten mij perfect en ik koop ze steeds opnieuw omdat ik nogal schommel met mijn gewicht. Deze keer schafte ik een maatje kleiner aan. Yeah! Tot slot trok ik mijn bruine enkellaarsjes erbij aan en vond ik het helemaal prima. Wat betreft die poncho, ik ben er nog niet helemaal over uit. Wat vinden jullie? Eerlijk zeggen! Vriendlief keek me gisteren bevreemd aan toen ik beneden kwam. Hardop vroeg hij zich af waarom ik een deken om had. Is dat gewoon een domme mannenopmerking of zie ik eruit alsof ik enkel nog een verentooi mis. In het laatste geval bewaar ik dit kledingstuk maar om tijdens het kamperen 's avonds mee onder de voortent te kruipen. In het donker bij een kampvuurtje. (Startklaar om rooksignalen de lucht in te sturen...)


Doen jullie al mee aan mijn winactie in samenwerking met Majestic Nailcare? Ik geef twee handgemaakte zepen naar keuze weg. Lees hier hoe je kans maakt op deze prijzen. Succes!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

21 opmerkingen:

  1. Same here, ik ben zelfs mijn smaak een beetje kwijtgeraakt. Of tenminste, ik weet niet meer zo goed wat mijn stijl nou eigenlijk is. Figuur is veranderd en ineens zit de helft niet meer goed, terwijl ik al heel lang weer op gewicht ben. Takke! Wat je poncho betreft: I like it! Kwestie van wennen voor de mannen, maar dan shine je tent uit! Pocanhontas. ;-) -X- Max

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hier precies hetzelfde. Ik ben gewoon uitgezakt ofzo waardoor mijn oude kleren er niet uitzien. Heel stom haha.

      Verwijderen
  2. Wat goed van die broek een maatje kleiner!
    Ben ook zeer benieuwd hoe t met mij gesteld is na de zwangerschap..
    Ik vind je outfit geslaagd! Moest wel even wennen aan de poncho, maar love the colors!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben er ook blij mee. Werd wel tijd, Sam is anderhalf haha ;-)

      Verwijderen
  3. Ik vind je poncho juist leuk!! Zag de foto net op instagram en dacht: snel naar de blog om te kijken waar ie van is. Ik loop sowieso altijd met dekens en grote sjaals om me heen (koukleum) dus dit is voor mij ideaal! En ik vind de kleurtjes zo leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel. Het is idd heerlijk om mee op de bank te kruipen. Lekker warm. Had hem eerder weer moeten terugvinden ;-)

      Verwijderen
  4. Poncho staat je goed. Kleur en print zijn geweldig. Zelf vind ik het wel heel veel stof. Ik krijg al warm als ik er naar kijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het valt mee met de warmte maar ik begrijp wat je bedoelt.

      Verwijderen
  5. Leuke outfit! Die poncho heeft een mooie kleur en print. Niets aantrekken van die mannen opmerking, ze kunnen er ook niets aan doen ;-) x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, daar heb je een punt. Ze kunnen er niets aan doen die mannen :-)

      Verwijderen
  6. Ik vind die poncho echt heel erg leuk! De kleuren en het model, voor zover je van model kunt spreken, staat je echt goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik hou ook van hele comfy, wijde (boven)kleding, dus die poncho: ik ben helemaal voor. En toevallig was Pocahontas (uit de Disney film in ieder geval) een ontzettend lekker ding, lekker puh ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De poncho vind ik leuk! Ik vind dat een kick, als ik iets in mijn kast vind wat ik eigenlijk vergeten was. Dan lijkt het of je iets nieuws hebt. Gisteren heb ik mijn kledingkast uitgemest, maar helaas alleen zooi gevonden, geen vergeten schatten. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind hem juist zo tof! Hij staat je ontzettend leuk en ik ben dol op poncho's met die lekkere kleurtjes.. Laat de mannen deze keer maar praten... die hebben ook wel eens wat;)!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ik vind hem geweldig....
    Ik heb een hiawatha jurkje ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben poncho gek! Handig vooral als het weer beter wordt. Ik zeg geslaagd!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...