zaterdag 22 februari 2014

Mepalistic










Twee weken geleden ontvingen Sam en ik een kinderservies van Rosti Mepal. Heel schattig. Een schot in de roos ook met al die dierentuindieren van Dick Bruna erop. Het thema dat we voor de kinderkamer van zoonlief hebben gekozen, is namelijk wilde dieren. Sam kent enkel Nijntje van Bruna maar de tekeningen op het servies zijn in dezelfde stijl. Toen we het servies uit gingen pakken, riep hij de hele tijd 'Nijn, Nijn, Nijn!'. Superlief om te zien hoe enthousiast hij was. En ach geef hem eens ongelijk, een giraffe of Nijntje getekend door die goede oude Dick zijn allebei heel tof om te zien. Wij zijn heel ruimdenkend hoor, haha!
Het serviesje bestaat uit een bord met een giraffe, een schaaltje met een olifant, een kopje met een leeuw en een zebra en een glas met een ijsbeer en een pinguïn. Deze set wordt geleverd in een cadeaudoos waardoor het er extra feestelijk uit ziet. Ik heb het in ieder geval nog niet over mijn hart kunnen verkrijgen om de doos weg te pletteren. Misschien dat ik het karton met die leuke beestjes erop bewaar zodat mini-me er over een poosje mee kan knutselen.
Zoals we van Rosti Mepal mogen verwachten, is dit kinderservies van onverwoestbare kwaliteit. Net zoals alle producten van dit merk, zijn ook deze dingen van erg duurzame kwaliteit. Ik schreef eerder al eens over een bakset van Mepal dat deze oerdegelijk was en tijdloos. Dat geldt ook voor dit toffe servies. Want zeg nu zelf, als er iets altijd leuk blijft, zijn het de ontwerpen van Dick Bruna wel in combinatie met de goede kwaliteit van dit fijne merk. Rosti Mepal staat garant voor een strak design en is wars van overbodige tierelantijntjes. Precies waar ik van houd! In huize In a flow around the world komt het kitscherige Blond Amsterdam er niet in.
Wij hebben diverse bordjes in huis voor Sam. De meeste komen bij Xenos en Ikea vandaan. Op zich zijn dat natuurlijk prima dingen om Sam zijn eten op te serveren. Wanneer ik echter de borden van de wat goedkopere ketens vergelijk met dit servies dan valt me op dat de producten van Rost Mepal veel zwaarder zijn. Ik denk dat het bord met de giraffe erop drie keer zo zwaar is als de andere borden die ik heb. Wat een verschil! Een klein voordeel hiervan is dat het bord van Mepal minder makkelijk wegschiet als er op een klungelige dreumesmanier eten aan een vork wordt geprikt.
Dit fijne kinderservies is te bestellen op de site van Rosti Mepal voor 19,95 euro. Naast deze set zijn er ook diverse onderdelen los te koop met hetzelfde thema. Denk aan een babysetje, schaaltjes met andere dieren en tuitbekers. Persoonlijk vind ik het bestekje er erg fijn uitzien. Wij hebben altijd een beetje issues met vorken die niet goed prikken. Het vorkje uit dit bestekje ziet er handzaam uit voor kleine knuistjes en lijkt me toch scherp genoeg om bammetjes aan op te prikken. Oh ja, mochten jullie je afvragen wat Sam van al deze gezelligheid aan tafel vindt? Kijk maar naar de laatste twee foto's. Meneer is dik tevreden! Thumbs up voor Rosti Mepal!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Rosti Mepal.

Doen jullie al mee aan mijn winactie in samenwerking met Majestic Nailcare? Ik geef twee handgemaakte zepen naar keuze weg. Lees hier hoe je kans maakt op deze prijzen. Succes!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

18 opmerkingen:

  1. Aaw die zijn super cute! Stiekem zou ik zelf ook van zo'n bord eten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel. Ik heb al yoghurt uit het schaaltje gegeten. Smaakte extra lekker haha :-)

      Verwijderen
  2. Zo leer je weer wat.. kende t hele merk niet! Maar ben er ook nog niet in thuis, komt wel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vroeger heette het Mepal. Ze hebben ook andere keukenspullen.

      Verwijderen
  3. Hihi die zijn zo cute, miss ook wel gewoon leuk voor de grap voor volwassenen XD

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super cute setje leuk voor je kleine (stiekem zou ik het voor mezelf ook best leuk vinden ;))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award!

      Verwijderen
    2. Wat lief, dankjewel! Ik zal er snel even naar kijken.

      Verwijderen
  5. Super leuk setje! Ik wil t hebben voor Aiden :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja, dit past helemaal bij die stoere lieve Aiden. Ze hebben ook een babysetje met een tuitbeker erbij.

      Verwijderen
  6. Wat een leuke set! Dat zou River geweldig vinden haha. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat is inderdaad een fijn merk. En erg leuk ook, die beestjes erop. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben dol op dit merk haha. Die plaatjes maken het extra leuk ;-)

      Verwijderen
  8. Heel leuk setje, Dick Bruna blijft altijd leuk :D Ik heb trouwens wel eens zo'n soort bordje gebroken door de deksel van een gietijzeren pan erop te laten vallen, oeps!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...