zaterdag 8 februari 2014

John Beerens meets Studio 100







Ik ken John Beerens vooral als de kale kapper van John Beerens Salon Take Over. Ik vond dat altijd een beetje apart, zo'n kale kapper. Op de één of andere manier verwachtte ik weelderige lokken bij een haarkunstenaar van het formaat van meneer Beerens. Maar goed, een riante haardos is natuurlijk ook een beetje een genetisch ding. Wat ik nog vreemder vond, was dat er begin deze week een pakketje werd bezorgd van de webshop van John Beerens. En het was ook nog eens voor Sam. Een pakje van een kale kapper voor mijn kale zoon. Hûh? Het moest niet gekker worden!
Al snel kwam ik erachter dat het eigenlijk helemaal niet zo raar was. In de webwinkel van Beerens zijn namelijk sinds kort ook producten voor kinderen te vinden. Het assortiment voor die kleine rakkers beperkt zich niet tot enkel haarverzorging. Er zijn tevens fijne producten te verkrijgen voor bijvoorbeeld in bad of onder de douche. John Beerens verkoopt onder andere verzorgingsspullen van Studio 100. (Je weet wel, het media-imperium van Gert van Samson en Gert...) 
Bij het openen van het pakketje van John zat Sam als een nieuwsgierig aagje naast me. Tja, geef hem eens ongelijk, zijn naam stond er immers op. Nog voordat ik had gezien wat de inhoud van het pakje was, begon Sam al enthousiast 'Bum, Bum, Bum!' te roepen. Ik wierp snel een blik op de televisie omdat ik dacht dat daar een filmpje van Bumba te zien was. Maar nee hoor, zoonlief had zijn grote vriend held al op de verpakking van een aantal producten in het pakketje zien staan. Jullie begrijpen, die spullen waren een schot in de roos. 
We ontvingen een pakje snoetenpoetsers, een bodylotion en een wasmousse van Bumba om te reviewen. Daarnaast ontvingen we ook nog een bad & douchegel van Maya. Wat Sam betreft waren de verzorgingsproducten per direct geslaagd. Om jullie er toch nog iets meer over te kunnen vertellen, hebben we deze week de spulletjes in gebruik genomen. Vooraf was ik een beetje bang voor mierzoete verzorgingsartikelen. Je hebt wel vaker dat bijvoorbeeld shampoo of douchegel voor kinderen naar kauwgomballen ruiken ofzo. Niet echt mijn ding. Niets bleek echter minder waar. De producten van Studio 100 ruiken erg lekker. Fris en schoon, precies zoals ik graag wil dat mijn kindje ruikt.
Sam is een ventje met een gevoelig huidje. Als baby had hij last van eczeem en nog steeds is zijn huid aan de droge kant. Het is niet zo dat zijn huid heel sterk reageert op verzorgingsproducten maar ik ben altijd wel een beetje terughoudend met wat ik voor hem gebruik. Je weet tenslotte nooit. De spulletjes van Bumba zijn hypo-allergeen en zijn vrij van de 26 parfumallergenen. Ideaal dus, voor stoere jongetjes met een gevoelig velletje. De bad & douchegel van Maya is zeepvrij en is ook erg zacht voor de huid. Daarnaast zijn alle producten dermatologisch getest.
Sam heeft altijd een gruwelijke hekel aan vochtige doekjes over zijn gezicht. Helaas voor hem, zit de pindakaas zo nu en dan tot achter zijn oren. Er valt dus niet te ontkomen aan de vervelende natte lapjes over zijn smoeltje. De snoetenpoeters van Bumba verzachten dit leed enigszins. Mini-me vindt het nog steeds geen pretje maar als hij onderwijl het pakje mag vasthouden en ziet dat de doekjes van Bumba zijn, is hij afgeleid genoeg om het zich allemaal te laten welgevallen. Het formaat van het pakje snoetenpoetsers is trouwens ideaal voor in je tas. 
Al diverse keren heb ik Sam tijdens het douchen gewassen met de wasmousse van zijn grote vriend met de gele muts. Wat een prettig spul is dat. Het ruikt zacht en fris en je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig. Je kunt het ook heel snel en makkelijk verdelen. Ik moest zoonlief alleen weerhouden om niet direct het hele flesje leeg te maken want zo'n pompflacon is natuurlijk erg interessant. Maar goed, dat is een kwestie van opvoeden dus daar komen we wel uit. Na de douchesessies met de de wasmousse van Bumba, heb ik Sam ingesmeerd met de bijbehorende bodylotion. Ik denk serieus dat dat mijn persoonlijke favoriet is van het pakketje. Er zit amandelolie in deze lotion en dat ruikt me toch lekker. Daarnaast maakt het de huid erg zacht. Niet verder vertellen hoor, maar ik heb stiekem mijn benen ook ingesmeerd met dit spul. En mensen, ik denk dat die Bumba zowaar ook mijn vriend is geworden.
Naast diverse douchesessie met de wasmousse, hebben we ook de bad & douchegel van Maya uitgebreid getest. Hoewel Bumba het bij Sam wint qua populariteit van Maya, vond hij de gele verpakking met het gestreepte bijtje heel leuk. Hij heeft ooit eens een knuffeltje gekregen van Maya en hij ging dat nadien direct opzoeken. Net zoals hij zijn knuffel van Bumba ging opzoeken toen hij die spullen met die clown erop zag. Qua geur bevalt het product van Maya ook super. Wederom niet te zoet maar gewoon heel fris en clean. Gisteravond is hij bij opa en oma in bad geweest met de bad & douchegel van de Maya en dat beviel tevens prima. Wat ons betreft ook zeker een aanrader.
Jullie begrijpen dat wij enthousiast zijn over de verzorgingsproducten van Studio 100. Naast dat ze erg leuk zijn om te zien, zijn het gewoon fijne spullen in gebruik welke ook geschikt zijn voor de gevoelige kinderhuidjes. Ik vrees dat ik er in ieder geval niet aan ontkom om een bestelling te plaatsen bij de webwinkel van John Beerens als de producten van Bumba op zijn. Thumbs up voor meneer Beerens!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met John Beerens.

Doen jullie al mee aan mijn winactie in samenwerking met Mijn fopspeen? Je kunt hier lezen hoe je kans maakt op een setje speentjes met een naam naar keuze erop. Good luck!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

19 opmerkingen:

  1. Ik ben ook heel voorzichtig met Elvy. Vooral omdat hij gemixt is en ja nog klein haha. Nu heeft hij last van rode wangetjes schijnt normaal te zijn, i just dont like it

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb ook altijd voorzichtig gedaan met Sam. Word nu wel makkelijker omdat hij ouder is en geen eczeempjes meer heeft.

      Verwijderen
  2. Dat is dan wel boffen geweest voor Sam dat jullie dit pakketje zomaar opgestuurd kregen! Maya is erg leuk zeg en ik kan me ook voorstellen dat die gekke clown het goed doet. Fijn dat de producten niet mierzoet zijn en er ook rekening wordt gehouden met de gevoelige huid!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, Bumba is zijn grote held haha. Idd fijn dat ze geschikt zijn voor de gevoelige huidjes.

      Verwijderen
  3. Hahhaha, zelfs je review zijn te hilarisch om te lezen! Jammer dat Zyon geen bumba fan is.. En Dora hebben ze natuurlijk niet van studio 100. Het klinkt wel als iets wat ik zou willen proberen. Zyon heeft nog steeds wel eens last van eczeem, ook door zn getinte huid, dus ik moet wel voorzichtig zijn, maar zoals jij het omschrijft klinkt het wel goed te doen! Kun je het alleen bij de webshop bestellen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, thanks. Ik doe mijn best om er iets leuks van te maken. Ik heb deze spullen nog niet in een winkel gezien dus ik denk dat het wel een kwestie van bestellen is. Wel jammer.

      Verwijderen
  4. Wat leuk, kwalitatief goede producten met deze figuurtjes erop. Leuk dat je een pakketje opgestuurd kreeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klinkt goed, zou de producten bijna voor mezelf willen gebruiken :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die bodylotion leen ik wel eens even van Sam haha. Fijn spul!

      Verwijderen
  6. Wat leuk, Siem is ook helemaal fan van Bumba (en niet van haartjes wassen) dus misschien kan dit het wat leuker maken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sam verdraagt die toetenpoetsers enkel omdat er Bumba opstaat. Misschien dat haren wassen ook beter wordt met Bumba ;-)

      Verwijderen
  7. Oh wat leuk zeg, geweldig om zo'n pakketje te krijgen.
    Die Maya de Bij fantastisch, ik gebruik alleen niet snel dat soort producten, ik blijf altijd hangen op zwitsal.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zwitsal ruilt ook zo lekker. Hier wisselen we het een beetje af.

      Verwijderen
  8. Haha wat super leuk. Leuk ook die Bubba met gitaar, stoer!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die kreeg hij van zijn oom voor de Kerst. Er zit ook muziek in maar gelukkig kan het geluid uit ;-)

      Verwijderen
  9. Leuk! Mijn broertjes keken even terug ook nog naar Bumba =)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh echt. Hoe oud zijn je broertjes? Sam is helemaal fan van die clown.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...