zaterdag 1 februari 2014

Fopperdepop + winactie



Ik schreef vorig jaar al eens dat Sam geen spenenkind is. Ik vermoed dat dat iets te maken heeft met zijn flesweigerende neigingen. Meneer heeft liever the real deal in de vorm van mijn borsten. Ik heb hem vaak genoeg geprobeerd te overtuigen dat een speen best handig zou zijn. Helaas heeft hij hij altijd mij verkozen om op te sabbelen. Aandoenlijk maar niet heel erg praktisch.
Bovenstaande betekent niet dat wij geen spenen in huis hebben. Ondanks dat Sam niet met een speen in zijn snavel door het huis banjert, kunnen we niet zonder. Hij sabbelt er namelijk niet op, nee, hij vindt het heerlijk om op die dingen te bijten. Vooral als zich weer eens nieuwe tanden en kiezen aandienen. 
Jullie begrijpen dat de spenen er tijdens deze periodes vliegensvlug doorheen vliegen. Die dingen zijn natuurlijk niet gemaakt om op te kauwen dus ze houden niet lang stand tegen die vlijmscherpe dreumestandjes. Dat kind van mij is verdorie net een piranha. Sam krijgt het zelfs voor elkaar om het schildje van een speen aan gort te knagen. Ergens wel zonde maar ik heb liever dat hij een speen sloopt dan dat hij de lak van zijn bedje knaagt of dat hij tandafdrukken achterlaat in mijn onderarmen.
Op dit moment zitten er twee hoektanden te etteren. Het nieuwe setje spenen dat ik deze week van Mijn fopspeen ontving, was dan ook meer dan welkom en precies op tijd. Zoonlief kan zijn lusten deze dagen botvieren op een drietal speentjes voorzien van zijn naam. Niet dat we hier in huis hoeven te twijfelen aan wie de eigenaar is van deze afgelebberde accessoires naar goed, het is een leuk detail. 
Stiekem ben ik dol op gepersonaliseerde items. Een product is toch direct uniek en bijzonder als het op deze manier onherroepelijk een bepaalde eigenaar toegewezen heeft gekregen. Ik kan me daarnaast zeker voorstellen dat het praktisch is om spenen voorzien van een naam mee te geven naar het kinderdagverblijf. En wat dacht je van een setje gepersonaliseerde speentjes als kraamcadeautje. Hartstikke geinig!
Heb jij nu ook een kleine terrorist thuis zitten welke dol is op speentjes dan heb ik fijn nieuws. Ik mag in samenwerking met Mijn fopspeen namelijk een setje naar keuze weggeven. Hoe tof is dat? Je kunt een tegoedbon winnen en daarmee helemaal gratis en voor niets een bestelling doen bij deze gezellige webshop. Uiteraard krijg je geen speentjes toegestuurd met de naam Sam (Hoewel dat een hele goede naam is...) maar mag je zelf de naam kiezen die je erop gedrukt, wil hebben. Oh ja, je mag natuurlijk ook meedoen voor lieve neefjes, nichtjes, stiefkinderen, kiddies van vrienden en wat mij betreft ook huisdieren. Het maakt allemaal niet uit. (Mocht je een setje spenen voor je konijn winnen dan graag wel even een foto mailen...) Anyways, lees hieronder even hoe je meedingt naar deze fantastische prijs. 

1. Like In a flow around the world op Facebook.
    Je maakt een extra kans door dit bericht te delen dus spread the word!

2. Like In a flow around the world op Bloglovin'.

2. Laat een comment achter waarin je vertelt dat je meedoet.

Volgende week maak ik de winnaar bekend op mijn blog en op Facebook. Heel veel succes lieve mensen!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Mijn fopspeen.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

17 opmerkingen:

  1. Wéér een geweldige winactie! Tsjah en nu ik zelf mama word is het helemaal handig als je zoiets zou winnen! Hebben al wel wat fiepen in huis hoor, uit die babydozen enzo.. maar toch.. een fiep met de naam van ons meisje is toch nét iets specialer!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je meedoet. Is idd net iets specialer met naam :-)

      Verwijderen
  2. LOL.. Junior is ook nooit een spenenkind geweest: het eerste dat ie deed toen ze hem op mijn buik legden na de geboorte, was zijn vingertjes in zijn mond stoppen... Hij is een echte duimelijn geweest en een jaar geleden heeft ie dat moeten afleren op aandringen van de tandarts :( Was niet zo leuk, maar het is gelukt... Vond dat altijd zo schattig als ie moe was en zijn duimpje pakte....
    Nu is ie er echt te groot voor... Dus goed dat we het hebben aangepakt :)

    Ik doe trouwens niet mee aan de winactie. Anderen veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is een echte duinen dan. Sam heeft vooral op mij gesabbeld haha ;-) Had graag gewild dat hij zichzelf kon troosten met een duim of speen.

      Verwijderen
  3. ik doe ook mee, wat leuk!! En zeker nu er bij ons een baby op komst is!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jaa super leuk, ik doe mee! Aiden is verzot op speentjes en eentje met z'n naam er op is natuurlijk helemaal geweldig :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ahh wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn nichtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jaa ik doe graag mee!! Mijn kleine man kan ze goed gebruiken.. (ze verdwijnen hier!)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hier verdwijnen dingen ook altijd op magische wijze haha ;-)

      Verwijderen
  7. Ik ben er sinds gisteren achter dat ik heeel pril zwanger ben :)
    Ik doe dus graag ook mee!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gefeliciteerd met je zwangerschap. Leuk dat je meedoet! X

      Verwijderen
  8. ik doe graag mee grappig spenen met naam nog nooit gezien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke actie, deed al eerder mee bij een andere blog... en probeer het hier gewoon nog eens. Vind het wel heel leuk een speen met de naam van je kindje erop.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...