zondag 7 oktober 2012

Mirror shotsIk ben zo blij vandaag! Ik heb namelijk gewoon mijn oude spijkerbroek aan. (Ik ga het voor het gemak maar niet hebben over het feit dat het een baggy spijkerbroek is die nu iets minder baggy zit...)
Deze morgen begon iets minder blij. Mijn vriend is in ons huishouden verantwoordelijk voor de was. Dat doet hij hartstikke goed maar niet altijd even georganiseerd. Tja, het is en blijft een man! Op het moment heb ik slechts twee broeken en een legging die ik pas en vanmorgen bleken al deze items in de was te zitten. Arghhh! Normaal geen probleem natuurlijk maar we moeten vanmiddag naar mijn ouders waar ook andere mensen op visite zijn. Ik ben niet heel moeilijk maar daar wilde ik niet heen in mijn joggingbroek.
Enigszins gefrustreerd ging ik in mijn kast op zoek naar iets wat ik zou kunnen aantrekken. Drie weken geleden had ik deze jeans ook al eens geprobeerd aan te doen en toen ging hij verre van dicht. En vandaag, tot mijn verbazing, wel! Helemaal blij viel ik dan ook mijn vriend huilend in de armen. Ooit was er trouwens een tijd dat ik zelden huilde en heel stoer was ;-)
Ik combineerde deze broek van G-star met mijn nieuwe blazer met bloemen. Verder draag ik een witte longsleeve van de H&M en witte gympjes van Jack Parcell voor Converse.

8 opmerkingen:

 1. Ziet er stoer uit! Wil vriendlief wel naast je zitten nu je de blazer aan hebt? (hij vond hem toch verre van mooi?)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat tof dat je je broek weer past, moet een goed gevoel geven lijkt me. En het lijkt op een perfecte timing ;)
  Draait de machine inmiddels al?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HAha, altijd fijn toch. Hij zit mooi toch, dan maar iets minder baggy haha. Train je eigs ook veel na de zwangerschap? Soort van after zwangerschaps-gymnastiek ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk gevoel! Over een tijdje zit deze broek ook weer superbaggy of misschien zakt 'ie wel van je kont af. You'll get there! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yaaaaay, wat een heerlijk moment!
  Ik loop nu rond in kleding van een paar jaar geleden toen ik een maatje groter dan de laatste twee jaar was. Maar ik hoop rond de kerst weer m'n figuur terug te hebben. Wish me luck ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave stoere look! Ben blij voor je dat de broek weer past, dat moet een fijn gevoel geven! Meer/sneller huilen, zijn dat de naweeën van de zwangerschap?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...