donderdag 4 oktober 2012

De babykamer
Vanmorgen schoot me opeens iets te binnen: had ik een paar maanden terug niet beloofd om foto's van de babykamer te posten als deze klaar zou zijn? Inderdaad ja, dat had ik beloofd. Sterker nog, afgelopen zomer heeft mijn vriend deze foto's al speciaal voor dat doeleinde gemaakt met zijn spiegelreflex. (Ok, ook een beetje voor het fotoalbum van Sam natuurlijk!) 
Onder het motto beter laat dan nooit, dus wat kiekjes van de babykamer van Sam. Afgelopen zomer was het nog een beetje leeg en vooral erg netjes. Inmiddels is daar wel verandering in gekomen, kan ik jullie vertellen. Zoals jullie kunnen zien is het een vrij fleurige kamer geworden met een soort van dierenthema. Dat was oorspronkelijk niet de bedoeling maar het is een beetje zo gegroeid toen ik verliefd werd op de dierenkoppen voor aan de muur van Bibib en door de giraf die mijn broertje voor aan de muur heeft gemaakt.
We hebben ervoor gekozen om het een beetje low-budget te houden vandaar dat we veel spullen bij Ikea hebben gekocht. Een aantal dingen zoals bijvoorbeeld de vakkenkast hadden we al en daar wilden we het wel een beetje bij laten matchen. We vonden het daarom een beetje zonde om een dure babykamer te kopen terwijl er dan in dezelfde kamer nog meubelstukken stonden met een heel andere stijl. Verder hadden we ook nog het probleem met de kledingkast. Dit is namelijk de grootste kamer van het huis en oorspronkelijk stond op deze kamer een hele grote (gammele) kledingkast waar we heel veel in hadden opgeborgen. Als we een echte babykamerkast zouden kopen, zouden we opeens heel veel bergruimte missen. Daarom hebben we besloten om wel een nieuwe kast te kopen maar dan een gewone grote-mensen-kast. Het is, erg origineel, een Pax-kast van Ikea geworden. 
Wij zijn in ieder geval erg blij met deze kamer en Sam hopelijk ook. Op dit moment slaapt hij nog in een wiegje naast ons bed maar ik denk (en hoop) dat Sam hier binnenkort lekker zal gaan slapen. Tot die tijd verschonen we hem hier en gaat hij in deze kamer in bad. 

14 opmerkingen:

 1. Super leuke kamer en die giraffe vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love it. Lekker fris en vrolijk! Vind vooral de giraffe echt geweldig. Kan ik je broer bellen als ik ooit zwanger ben haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat een leuke kamer. Die kasten zijn helemaal niet erg, er is zoveel ruimte! Heerlijk hoor. Vooral ook het aankleedkussen onder het raam, slim! Kan hij lekker naar buiten kijken als hij wordt verschoond. Heel lief deze kamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh wauw, wat een mooie kamer en zoveel ruimte! wij hebben wegens ruimtegebrek een afscheiding in onze slaapkamer met daarachter alle babymeubels. Alleen lijkt het inmiddels al niet meer op een babykamer: het bed staat nl naast ons bed en ik heb wat spullen van mezelf in de babykamer gezet. Zou graag net zo'n mooie kamer willen als jullie hebben. Leuk die dieren!! En wij hebben ook alles van ikea, prima spul!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kamer! En die giraffe is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief zeg en ook een erg ruime kamer waarin hij lekker kan groeien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh, de Giraffe is geweldig! Wat hebben jullie er een mooi kamertje van gemaakt! Ikea spullen zijn trouwens helemaal goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk groot kamertje. Die giraffe is idd erg leuk! En ik vind het leuk dat de kamer niet in een typische jongens of meisjes kleur is!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat dekentje van de hema heb ik ook...zo'n heerlijk ding!!! ga ik weer ff opsnorren voor Sien met dit weer...Mooi kamertje hoor! En je zult heerlijk slapen als Sam op zijn kamertje ligt!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...