zondag 12 mei 2013

Mijn eerste moederdag

 


Vandaag heb ik mijn eerste moederdag gevierd! Ondanks dat we geen bijzondere dingen hebben ondernomen vandaag, voelde het wel speciaal. Ben me er heel bewust van opeens hoe bijzonder het is om mama te mogen zijn.
Eigenlijk zouden we vanmorgen gaan kijken naar een bakfiets via marktplaats maar helaas kregen we gisteren te horen dat die al verkocht was. Jammer, want dat zou mijn moederdagcadeautje zijn. Mijn vriend baalde enorm omdat hij nu niets te geven had. Maar goed, we gaan volgende week weer verder kijken zodat ik snel kan fietsen met Sam. Wat in het vat zit, verzuurd niet!
Verder mocht ik vanmorgen uitslapen en mocht ik de rest van de dag relaxen. Oh ja, en ik hoefde de hele dag geen poepluiers te verschonen haha! Al met al was deze dag dus zeker wel geslaagd.
Afgelopen vrijdag zijn we al bij mijn schoonouders langs geweest om een doos bonbons van de bakker te brengen voor moederdag. Vandaag zijn we aan het einde van de middag naar mijn ouders gereden. Voor moederdag maar ook voor een logeerpartij. Vriendlief gaat deze week weer weg voor z'n werk dus logeer ik met Sam in mijn ouderlijk huis. Ik typ dit blogje dan ook op mijn telefoon in mijn oude slaapkamer met mijn baby naast me. Een beetje een gekke manier om deze dag te eindigen. Gelukkig heb ik een aantal leuke afspraken staan de aankomende dagen. Toch hoop ik dat het snel weer vrijdag is zodat ik mijn grote mannetje weer in de armen kan sluiten.

11 opmerkingen:

 1. Ja mama zijn is iets heel speciaals he? Heerlijk een dagje geen kak haha. Wel balen van je bakfiets. Hopelijk vind je snel een nieuwe. Ik wil er ook graag eentje maar die dingen zijn zo prijzig. Zelfs op mp nog. Succes even zo zonder je man. Hopelijk is het snel vrijdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ow, hopen dat de week voorbij vliegt bij paps en mams:)

  Die bakfiets komt er vast wel:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk een bakfiets! Jammer dat die ene net weg was.
  Speciaal he moederdag. Wat is het toch bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als hij straks groter wordt en daadwerkelijk zelf dingetjes voor moederdag maakt wordt het nog leuker en specialer!

  Groetjes Mer

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat lief! Heerlijk ook een dagje geen poepluiers!

  Gaaf dat jullie voor een bakfiets gaan! Hebben mijn oppasouders ook, eentje mét trapondersteuning, extra luxe, maar niet overbodig met twee kids in de bak en een aan het stuur. Ik heb er al zonder kids op geoefend maar volgende week mag ik voor het echie wanneer ik met nummer twee en drie nummer een van school ga halen. Ben benieuwd hoe het dan fietst.

  Fijne dagen bij je ouders!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi lijkt me zo raar om je eerste moederdag te vieren. Nog even en je krijgt mooie tekeningetjes enzo voor moederdag hehe!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat met je eerste moederdag, zo te lezen heb je er van genoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer van de bakfiets. Zo gaat dat soms op MP, balen is dat! Nog gefeliciteerd met je eerste mamadag, heel bijzonder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me erg speciaal om inderdaad een eerste Moederdag mee te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat bijzonder je eerste Moederdag, zo speciaal en gewoon helemaal leuk! Wel jammer dat je eigen man weer weg moest voor werk. Maar nu ik dit typ zie je hem zeer waarschijnlijk al weer bijna;)!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...