woensdag 2 juli 2014

Meet baby Evi in Tiljamid









Onlangs ontving ik een te gekke romper van Tiljamid. Zoals zoveel moeders ben ik dol op het shoppen van toffe kinderkleertjes. Sam heeft dan ook best een uitgebreide garderobe en ook voor zijn nog ongeboren broertje hangt al genoeg in de kast. Ik kan het niet helpen, haha! Ik houd ervan! Mijn smaak is ook best breed. Zo houd ik van stoere jongenskleertjes, geinige printjes, jumpsuits uit Scandinavië en gebreide vesten. Het enige waar ik niet zo wild van ben, zijn bloemetjes en roze. Niet omdat het niet leuk is maar omdat ik eind 2014 twee zonen heb. En als jongensmoeder kleed ik al mijn mannen natuurlijk graag wel een beetje mannelijk. 
Laat die heerlijke romper van Tiljamid nu net een beetje uhm... girly zijn. Niets mis mee want als er een meisje in mijn buik had gewoond, was ik dolverliefd geweest op dit kledingstuk. Het is namelijk een heel fijn ding voor 95 procent bestaande uit bamboe. Ik heb nog nooit zo'n zacht stofje gevoeld. Ideaal materiaal om kleine ukkepukken in te hijsen mede door de anti-bacteriële en hypo-allergene eigenschappen van de bamboeplant. Wat wil zo'n teer babyhuidje nog meer? Daarnaast ziet dit kledingstuk er ook heel leuk uit. Niet geheel onbelangrijk!
Aangezien dit lieve rompertje schreeuwt om gedragen te worden, ging ik op zoek naar een babymeisje om hem te showen. Gelukkig woont er een kakelverse baby bij ons in de straat. Het is het zusje van één van Sam's grote vrienden en ik mocht haar even lenen als model. Persoonlijk vind ik het namelijk wel zo leuk om een foto te kunnen laten zien waarop dit fijne kledingstuk daadwerkelijk gedragen wordt. Dat zegt zoveel meer mijns inziens. Dus mensen, meet baby Evi in Tiljamid! Wat een schatje is het hè! Als ik nog niet zwanger was geweest, waren mijn eierstokken hier spontaan van gaan klapperen. 
Ook de mama van Evi was het volledig met mij eens dat deze romper gemaakt was van een heel prettig stofje. Wij zijn fan! Ook van het 3-in-1 maatconcept trouwens. Dit Noorse merk heeft heel slim bedacht dat baby's knetterhard uit hun kleertjes groeien. Daarom zijn alle rompertjes verstelbaar door middel van drie rijen drukknopen. Dit kun je goed zien op de tweede foto. Zo past het exemplaar dat ik ontving van maat 50 tot maat 68. Jeetje, die ontwerpers daar in het hoge noorden zijn briljant hoor! Afijn, jullie horen het al; Tiljamid is een aanwinst in het land der babykleding. Ik ga binnenkort maar eens wat bamboekleertjes voor de buikbaby naar huis klikken. Sam 2.0 kan uiteraard niet achterblijven bij die knappe Evi.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Tiljamid.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest. 

12 opmerkingen:

  1. Ahh daar is de leenbaby! Leuk. Staat haar goed. Handig ook zie rijen met knoopjes. Mogen ze eigenlijk bij alle rompers wel doen. Ze groeien er inderdaad zo uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gave romper! En ideaal die rijen drukkertjes. Hij is ook veel te leuk om maar heel even te passen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een vet printje zeg! En die knoopjes, zucht: uitvinding! De romper is zeker al aan Evi vergeven? Hint hint ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo allemaal :)
    Mochten jullie meer leuke kleertjes van Tiljamid willen zien: check www.tiljamid.nl
    Er is nu een 25% kortingscode beschikbaar: welkom14

    Veel plezier, Tiljamid.nl
    (bamboe kinderkleding met en uniek 3-in-1 matenconcept)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Aaaah dit staat zo goed! Heel lief! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ♥♥
    wat handig zo'n leenbaby...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een über schattig kindje en super leuk rompertje. Ik heb nog geen kinderen (en geen vriend op het moment haha), maar als je dit soort schattige plaatjes ziet denk je goh ik wil wel 10 mini me's 😛. Ik lees je blog (bijna) altijd, vind dat je erg leuk schrijft en kindjes zijn leuk. Dus. Ga zo door 😊

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...