vrijdag 4 juli 2014

Instagram diary #33

Ik ben een fervent gebruiker van Instagram. Iedere week deel ik daar foto's uit ons dagelijks leven en de foto's die ik met deze app maak, deel ik ook altijd in een diary op mijn blog. Vandaag is het tijd voor deel #33. Ik heb wederom een redelijk rustige week achter de rug en ik vrees ook nog veel rustige weken in het verschiet te hebben. Ik ben flink terug gefloten door mijn lijf. Iedere inspanning mag ik met harde buiken bekopen en tja... dat is toch een reden om verplicht wat gas terug te nemen. Helaas! Als ik dat echter moet doen om een herhaling van mijn vorige zwangerschap te voorkomen dan doe ik dat. Kijken jullie mee naar mijn week? Mochten jullie nog niet bevriend met mij zijn op Instagram, schroom dan niet om me te volgen ;-)


Tijd voor een kiekje van mijn blote toeter. Inmiddels zitten er zelfs alweer wat centimeters bij. Het gaat zo snel, nondeju!


Vrolijke teentjes terwijl meneer mijn bord met hagelslag aflikt. 


Ook vorige week maakte ik weer een hele lading mirror shots. Je kunt hier het overzicht bekijken. 


Nou uhhh... we gingen een ijsje halen maar uiteindelijk prakte ik dit allemaal naar binnen. Lekker hoor!


Ach gut, zo is hij toch wel weer heel klein.  Mijn kleine, grote jongen <3


Tijd om de restjes op te maken! Ook van het avondeten van vorige week maakte ik een overzichtje. Yep, ik was goed bezig ;-)


Van Crocs ontving ik een paar wedges om een review over te schrijven. Benieuwd naar mijn artikel? Klikkerdeklik!


Eigenlijk zou ik kleien op de bank misschien niet goed moeten vinden...


Ik mikte een lading aardbeien met kwark, melk en geraspte kokos in de blender en daar kwam een verrassend lekker resultaat uitgerold. I like!


Oh ja, hij kan deuren van het slot afhalen en openen. Dat blijf ik maar vergeten, arghhh...


Stiekem niet mijn stijl maar al met al best een fijne outfit. 


Ook de Bakker Bart werd weer aangedaan door Sam en mij. Laten we het erop houden dat de buikbaby heel erg verlangde naar een Italiaanse panini. Echt!!!


Yeah, de koetjes stonden weer in de wei! Wat zoonlief betreft de hotspot van Leusden. 


Ook was het tijd voor een speelsessie bij de buren. We waren stiekem een beetje verliefd op oppashondje Zorro. Wat een poepie!


Een week niets gesloopt, is een week niet geleefd! Tenminste, volgens Sam dan. Persoonlijk vind ik dat gesloop niet al te prettig maar deze hatelijke tuinkabouter die mijn broertje ooit eens gaf als pestcadeau, haalt blijkbaar ook het slechtste in onze kleine man naar boven. Jammer genoeg, bleek mijn vriend hem nog te kunnen plakken. Serieus, er rust een vloek op dat ding!


Tijdens de wedstrijd tegen Chili vraten we vanillepannenkoeken met bevroren fruit en geraspte kokos. Ik ben geen pannenkoekenliefhebber maar deze combo was goed te hachelen.


Tijd om mijn chillkleertjes van Mamalicious aan te trekken. Fijn!


Haha, mini en ik bleken te matchen die dag. Had ik niet eens door tot ik hem in mijn armen had voor de spiegel. 


Sam heeft het prima voor elkaar. Hij pikte mijn lekkere bedje in terwijl ik zwoegend de boodschappen aan het opruimen was. 


Ik maakte vorige week een artikel met daarin alle mirror shots tot week 20 verzameld. Als ik ze terugkijk zie ik die +2 kilo wel zitten. En dan te bedenken dat ik alleen nog maar zwaarder word de aankomende maanden. Oef! 


Ik word steeds kotsmisselijk van vis. Best balen want zo'n heerlijke zwemmer is wel goed voor Sam 2.0. De zoete aardappel en groentesalsa deed helaas niets af aan de lucht.


Zoonlief leest sinds kort vol overgave mijn kookboeken en roept bij alle plaatjes mmmmmmm mama mmmmmmm.... Hilarisch! Wat een smulpaap is het toch ook ;-)


Mocht het jullie nog niet opgevallen zijn, dit is mijn favoriete positiebroek. Ik viste hem in maart voor 15 euro uit de sale bij H&M en wacht met angst en beven het moment af dat ik er niet meer in kom. 


Soms heb ik goede ideeën, al zeg ik zelf. Ik maakte zelf ijsjes van cranberrysap met gummibeertjes van Goodie Good Stuff erin. Aanradertje!


Woensdagmiddag sleepte ik mijn dikke donder naar de dierentuin om met Sam wat beestjes te bekijken. Dag bekertjes!


Mijn voorland...


Ook werd er aan de innerlijke mens gedacht ;-)


Voordat we naar Amersfoort vertrokken had ik al deze noedelsalade met sesam gemaakt. Ik hoefde hem 's avonds alleen maar uit de koelkast te trekken en er wat geroosterde sesamzaadjes over te mieteren. Yum!


Deze sjaal moet ik vaker dragen. Ik heb hem al jaren maar sinds ik moeder ben, draag ik amper nog sjaals. Zonde, want ik vind het wel tof! 


Sam en ik gingen wederom voor dezelfde look... 


Ik bestelde een tuinbroek bij Zalando welke donderdag bezorgd zou worden. De Zalando-man bleek echter een beetje verdwaald te zijn. Pas tegen het avondeten kwam mijn pakketje aan. Voortaan dus maar gillend uit het raam gaan hangen om hem te lokken. Schreeuw van geluk...


Die dag kwam ook de dvd van Frozen binnen die ik onlangs won bij Joyce. Het lieve kaartje maakte mijn dag helemaal goed. Nogmaals bedankt!!!


Supersappige rollade met broccoli en ovenpatatjes. Ook dit vlees bereidde ik 's middags al zodat ik niet door alle kookluchtjes spontaan mijn eetlust zou verliezen. 


Verder was het donderdag weer tijd voor mijn diary. Klik hier om het vorige deeltje te bekijken. 


Growing pains!!!


Ik houd van deze outfit. Voel me net een hippie hierin. Een hele dikke hippie, dat wel...


Och, ik kan geen genoeg krijgen van dit slapende monstertje. Hij is zo zoet en klein als hij zijn luikjes dicht doet. 


Tadaaaa!!! Een blogje met kiekjes, recepten en ingrediëntenlijstjes van ons avondeten van vorige week. 


Uhhh... dit is inderdaad een tuinbroek. Ik weet dat ik altijd riep dat ik daar na een traumatisch Salty Dog exemplaar uit mijn vroege puberteit nooit maar aan ging beginnen. Alleen was dat voordat ik ontdekte dat die dikke pens van me de pan uitgroeit. 


En papa maar trappen! Tja, als hij die Alpe d'Huez op kan bikkelen, kan hij ook wel even met ons naar de kinderboerderij fietsen toch?!?


Sam is dol op dieren en heeft iedere geit geknuffeld en gezoend, geloof ik. Superlief!


Groepshug met een zwangere geit. Die jongen heeft zoveel liefde te geven...


Groen monster gebrouwen van avocado, meloen en water. Ik vond het niet te zuipen maar Sam was er daarentegen erg enthousiast over. Papa wilde het überhaupt niet proberen ;-)


Pfff, hij is klaar met eten hoor. Tijd voor een uitgebreide afbiksessie onder de douche.


Jess in een soepjurk met bloemetjes. Als je zwanger bent, hoor je die in je kast te hebben hangen nietwaar? Vooruit, ik geef toe dat mijn stijlgevoel enigszins vertroebeld raakt door die rondgierende hormonen. 


Zondag kwamen mijn ouders en broertje langs. Ze waren op vakantie geweest en hadden cadeautjes meegebracht. Sam kreeg een kleine voetbal en rugbybal uit Italië. Check die voetje vooral!


Vaders en broertjelief <3


Ik kreeg een fijn boodschappenpakket uit La Bella Italia. Dat wordt weer snaaien en kokkerellen. Oh man, ik houd zo van eten !


's Avonds kwam een vriend gezellig voetbal bij ons kijken. Kijk die drie serieuze bekkies eens. Hup Holland Hup! 


Sam was eind juni alweer 22 maanden oud. Mijn baby wordt groot! Ik schreef uiteraard een verhaaltje over deze mijlpaal. 

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest. 

9 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien en ben blij dat jullie de DVD leuk vinden en het kaartje gewaardeerd wordt! Fijn weekend X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind echt dat je prachtig zwanger bent! Zelf in bikini zie je er stralend uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahah ik moest heel erg lachen om die foto waar Sam klaar was met eten! Leuk overzicht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super gave foto's en wat heb je een mooie buik :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik geniet altijd zo van jouw diary's. Die tuinbroek staat je erg goed, ook met een babybuik! Sowieso vind ik dat je je erg goed kleed, daar kunnen nog veel zwangere vrouwen van leren ;).
    Trouwens, die foto dat Sam eten op zijn hoofd heeft....doet hij dat vaker? Oh my, als dat me nog te wachten staat haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie bikini!
    En oh ik smelt gewoon telkens van Sam met zn ondeugd hihi..

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...