maandag 7 juli 2014

Be prepared for a shitload of mirror shots

Er is weer een week voorbij dus het is tijd voor een overzichtje van de mirror shots die ik de afgelopen dagen maakte. Tot nu ben ik heel trots dat ik dit volhoud, haha! Hopelijk lukt me dit tot het einde van mijn zwangerschap zodat ik ze kan bundelen in een gezellig fotoalbum. Het was een week waarin ik vooral veel oude shirtjes op een skinny droeg. Tja, moet kunnen toch? Kijken jullie mee naar de bizarre groeispurt van mijn buikje?


Bij het officiële termijn van 21 weken zwangerschap besloot ik mijn bloemetjesgordijn van Asos Maternity weer eens uit mijn kast te toveren. Ik bestelde hem vorige maand en ik vond hem in eerste instantie niet zo leuk. Toch besloot ik hem wel te houden want aangezien het een wikkeljurkje is, valt hij ook te dragen met een enorme toeter. Na een kleine vermaaksessie van mijn schoonmoeder vind ik het toch wel een geinig geval. Om hem toch een beetje Jess te maken, trok ik er maar een paar afgeragde All Stars bij aan. De foto doet trouwens een beetje afbreuk aan dit jurkje. In het echt is hij een stuk leuker. 


Maandag was het hoognodig tijd voor de was. Ik trok dus maar wat oude meuk aan van mijn vorige zwangerschap. Dit zijn kledingstukken die hun beste tijd wel gehad hebben en die ik alleen in en rondom het huis draag. Het shirtje is van Supermom en de skinny van Asos Maternity. Ik koos die dag voor mijn geliefde paartje sandalen van Havaianas. 


Nou uhhh... dinsdag was de was nog niet droog. Gelukkig hing wel mijn fijne zwarte broek van H&M Mama weer in de kast. Ik combineerde hem met een oud topje van Mamalicious dat ik nog had van Sam. Aan mijn voetje prijken mijn afgedragen slippers van H&M. Ze vallen nu echt bijna uit elkaar. Als ik weer eens in de stad ben, moet ik maar een nieuw paartje scoren. Wat is een mens nu zonder zwarte slippers?


Deze maxidress van Mamalicious droeg ik eerst steeds met een riempje om mijn middel. Woensdag besloot ik dat weg te laten maar dan vind ik de jurk gelijk minder leuk. Weet niet waarom maar ik vind dat elastiek onder m'n boobs er zo suf uitzien. Verder wel een fijn ding overigens. Ik knalde er een paartje Havaianas onder en ik was good to go!


Dit was de eerste keer dat ik deze maxidress van Mamalicious droeg. Ik ben verliefd op dit ding maar het was een drama om hem in te korten. Uiteindelijk kwamen mijn schoonmoeder en een een handige vriendin en twee naaimachines aan te pas om de klus te klaren. De stof was zo rekbaar dat het niet lukt om te zomen. Wat een gedoe! Afijn, het is gelukt en ik ga hem nog heel vaak dragen. Ik deed er een oud riempje van Pieces omheen voor wat meer vorm en droeg er een paar tankleurige sandaaltjes van Primark onder. 


Grrr, ik baal mensen. Dit positietopje is me al te kort. Het is een geval van Mamalicious en ik meen me te herinneren dat ik hem bij Sam droeg tot een week of 30. Confronterend dat ik nu dus al net zo dik ben als toen, haha! Verder droeg ik er een chillbroekje van Mamalicous onder en wederom mijn All Stars van denim. 



Zaterdag ging ik voor mijn zwarte broek van H&M. Goh, verrassend! Ik combineerde hem met een oud shirtje dat ik in 2012 scoorde bij de Miss Etam Outlet. Het was toen één van mijn favorieten en nog steeds vind ik het wel een geinig ding. Voor de verandering trok ik een paar hakken aan. Ze zijn van Scholl en het is het enige paar heels waar ik niet mijn nek op breek. Ook al is het een gezondheidsmerk of zoiets, ze zijn echt wel tof om te zien. Vind ik dan, maar goed ik heb al vaker verteld dat ik bepaald geen fashionista ben. Trends gaan meestal een beetje langs me heen. Ik maakte die dag ook nog een close-up foto van mijn buik om de groeispurt van afgelopen week vast te leggen. Holy moly!


Gisteren was ik officieel 22 weken maar eigenlijk dus een week verder. Ik koos voor mijn gestreepte jurk die ik onlangs kocht in een winkel met een soort marktkleding. Geen idee dus welk merk het is maar het is een fijn kledingstuk dat prima mee rekt met de bump. Een paar oude slippertjes van Lazamani vond ik er wel bij matchen. 

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest. 

13 opmerkingen:

  1. Mooi!! Mocht je in de toekomst je kleding wél verkopen dan wil ik mij aanbevolen houden! Vind het allemaal zulke leuke kleding!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zal je onthouden al moet ik eerst even bekijken hoe het na deze baby met mijn kinderwens is gesteld ;-)

      Verwijderen
  2. die jurken staan je goed....
    en, je buik groeit idd als een malle zeg ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, ik vind je buik(je) zo mooi! En je buik is eigenlijk het enige waar je aan ziet dat je zwanger bent, verder ben je nog steeds super slank. Pretty mommy!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Misschien oud, maar ik vind die outfit met die mintkleurige broek echt geweldig. Staat super leuk! Vaker aandoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi! Shirtje met cupido en je paarse jurk vind ik super!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtig!!!! Ik ben onder de indruk van hoe mooi je je weet te kleden tijdens je zwangerschap.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuke kleding, vooral die jurken staan je erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. je ziet er telkens super mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh mirrorshots, die van jou zijn elke keer zo tof, ik ben bang dat ik me er niet asn ga wagen, wat nou jij geen fashionista.... Bij mij zou er in iedergeval helemaal weinig fraaist uit komen dus ga nog even nadenken hoe ik mijn Bumb ooit ga showen.... Voel me allerminst aantrekkelijk en dodelijk vermoeid dus even geen selfies van mij 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh my god! Ik ben een enorme fan van jouw foto's op insta lady, want Sam maakt altijd mijn dag! Je bent zo mooi zwanger, mooie ronde buik, maar je kleedt je ook zo netjes. :) Voorbeeldmama!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk om je outfitjes zo bij te houden!
    Mooie buik heb je ook zeh

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...