zaterdag 25 augustus 2012

Versie mislukt en opgenomen

Jammer genoeg heb ik niet zo lang kunnen genieten van de herwonnen vrijheden van vorige week. Ik ben namelijk weer opgenomen in het ziekenhuis. Heel fijn!
Gistermorgen had ik de versiepoging aan het einde van de ochtend. Dat was niet heel prettig kan ik jullie vertellen maar ook niet heel gruwelijk. Het ergste vond ik de wee├źnremmer die ik kreeg ingespoten. Hiervan krijg je namelijk een hele snelle hartslag en word je duizelig en misselijk. Het draaien op zich was wel pijnlijk maar houdbaar als je blijft zuchten. De gynaecoloog heeft het in totaal drie keer geprobeerd maar helaas zit er een heel eigenwijs mannetje in mijn buik. (Ook een heel lief mannetje denk ik trouwens!) De versie is dus niet gelukt en zoonlief ligt nog steeds in stuit.
Mijn bloeddruk was gisteren, ondanks de medicatie die ik al weken naar binnen buffel, veel te hoog. Ik dacht na de versiepoging gezellig weer naar huis te gaan maar opeens bleek men besloten te hebben om me op te nemen. Niet leuk natuurlijk maar ik wil wel het beste voor de baby en als ik daarvoor wederom in een ziekenhuisbed moet gaan liggen dan doe ik dat.
Met absolute bedrust wil mijn bloeddruk nog niet echt zakken. Er worden ook flink hoge pieken gemeten en daarom houden ze me nu scherp in de gaten. Ze maken me zelfs wakker 's nachts! (Dat is dan ook de reden dat ik zo vroeg een blogje typ...)
Afhankelijk van alle waardes en mijn bloeddruk gaan ze misschien besluiten om de keizersnede te vervroegen. Ik zou dus weleens heel snel mama kunnen zijn!
Ik ga nu nog even proberen om een tukkie te doen voordat het licht wordt. Tot snel!

6 opmerkingen:

 1. Chips balen zeg! Balen dat je nu moet blijven maar ook wen geruststelling dat je goed in de gaten gehouden wordt. Nog even volhouden! Take care meis! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. he bah, het zit ook niet mee. Maar als t eigenwijze meneertje eruit is dan heb je weer sort of vrijheid! Sterkte en ben erg benieuwd! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ojee wat vervelend zeg maar wel fijn dat ze je goed in de gaten kunnen houden nu.. Sterkte komende dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O meid, wat vervelend nieuws. Ik wens je heeeeeeel veel liefs en sterkte van ons! Laat je mannentje maar snel komen en alle klachten verdwijnen. Het is je gegund. Snel weer in one flow de wereld over, met je gezin. Knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bah, wat vervelend dat het allemaal zo loopt. Veel sterkte en hopelijk heb je je lieve kleine eigenwijze mannetje snel in je armen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...