woensdag 22 augustus 2012

Fotoshoot part 2

Zoals beloofd nog een post met een aantal foto's van de fotoshoot ;-) Ik ben dol op foto's in zwart-wit en had dus ook vooraf aan de fotografe gevraagd of het mogelijk was om een aantal foto's in die kleurstelling te laten bewerken. Dat was geen probleem gelukkig! De bovenstaande foto's vind ik persoonlijk het beste gelukt, vandaar dat ik ze graag wil delen met jullie. Blijf het een beetje eng vinden om mijn dikke, blote buik zomaar online te knallen maar mijn trots wint het toch van mijn gêne. Heel binnenkort kan ik geen pics meer plaatsen van mijn zwangere buik dus ik geniet er nog maar eventjes van.

7 opmerkingen:

 1. Geloof niet dat jij je zorgen hoeft te maken om je blote buik op internet... hij is prachtig! Succes met de laatste loodjes, liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blijft tog bizar om zo iets te zien:)

  Wat een mooie dikke buik:D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's meid, ook die vorige blog. Je bent heel mooi zwanger! Bewaar deze foto's maar goed, ga je nog met heel veel liefde naar terugkijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaauw! Wat een prachtige foto's! Ook de foto's uit post 1 zijn ontzettend mooi! Wat ben je mooi zwanger. Leuk dat je dit met ons deelt:) en fijn weer post van je te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een onwijs mooie foto's (ook uit je vorige post!) Echt heel leuk om te zien, je ziet er fantastisch uit. Heel veel geluk met zijn 3-en (bijna bijna! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou t ook raar vinden, maar ach we doen t allemaal. Ik nu ook meer dan eerst! Je hoeft je sowieso niet te schamen, echt n mooie buik!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...