donderdag 8 november 2012

Shopperdeshop










Ik vind het zelf altijd erg leuk om te zien wat andere bloggers hebben gekocht in een shoplog. Vandaar dat ik vanmorgen het huis eens ben doorgegaan om de spullen te verzamelen die ik de afgelopen twee maanden heb aangeschaft. Het is behoorlijk wat maar dat heeft te maken met het feit dat ik geld en cadeaubonnen te besteden had van zowel Sam's geboorte als van mijn verjaardag.
Een maand na de geboorte ging ik voor het eerst langs de Prénatal omdat we twee dingen echt nodig hadden, een borstkolf en een babyfoon. Ik had voor deze dingen al op marktplaats gekeken maar een tweedehands kolf van een onbekende vond ik niet zo'n fris idee en ik kon de babyfoon die ik wilde niet heel veel goedkoper online vinden. We hadden een aantal royale bedragen gehad van onze grootouders dus we besloten dat geld daaraan te besteden. Even een vermogen neergeteld maar dan heb je ook wat!
Van een cadeaubon van de H&M die ik van mijn oma kreeg, kocht ik drie nieuwe broeken. Net na de geboorte van Sam kocht ik ook al drie broeken maar twee daarvan zakken inmiddels van mijn kont af. Aangezien mijn bekken toch wat breder is geworden, pas ik mijn oude broeken ook niet meer. Het probleem dat ik niets heb om aan mijn kont te trekken deze winter heb met deze aankoop dus opgelost. Thanks oma!
Bij Dolcis kocht ik deze week een paar stoere zwarte laarzen in de sale voor 29,95 euro. Mijn zwarte laarzen van twee jaar geleden had ik dit voorjaar al de container in gemikt omdat de gaten erin waren gevallen dus dit is een mooie vervanging voor als ik niet op Uggs of gympen wil lopen.
Een paar weken geleden was ik in het centrum van mijn geboortedorp en daar liep ik tegen deze groene parka aan bij C&A. Er zat toen 25% korting op dus ik betaalde toen iets van 36,50 euro in plaats van 50 euro. Ik wilde eigenlijk vorige winter al zo'n soort jas kopen maar zag toen alleen een exemplaar van 400 euro (van Dunham???) en dat vond ik veel te duur. Heb deze ook een maatje groter genomen zodat mijn borstvoedingsvoorgevel erin past. Eventueel kan Sam er deze winter in de draagzak ook onder als het heel koud is dus dat is ook prettig.
Van mijn zwager en schoonzus kreeg ik voor mijn verjaardag een cadeaubon van een kookwinkel in Amersfoort. Daarvan kocht ik een dunschiller van Jamie Oliver en cakevompjes met de afdruk van een fossiel erin. Ik heb de bakvormpjes nog niet geprobeerd maar ik ben nu al verziekt voor de rest van m'n leven met die dunschiller.
Van het geld van mijn verjaardag kocht ik een armband van Pandora met drie bedeltjes die samen de naam Sam vormen. Normaal weet ik nooit een bestemming voor verjaardagsgeld maar dit jaar wist ik al lang dat ik graag zo'n armband wilde hebben. Ben er zo blij mee!
Van een vriendin kreeg ik voor mijn verjaardag een cadeaubon van de DA. Eigenlijk kom ik nooit in deze winkel omdat ik het geen fijne zaak vind maar twee weken geleden, ben ik gewapend met mijn cadeaubon toch maar naar binnen gestapt. Na lang zoeken, heb ik er twee nagellakken van Essie voor gekocht. Ik lak mijn vingernagels nooit maar mijn teennagels wel af en toe. Ik heb namelijk het idee dat ik een soort van apentenen heb en dat ik dat een beetje kan verdoezelen met nagellak haha...
Verder kocht ik bij de Kruitvat een bodylotion van Nivea voor onder de douche, een shampoo en haarmasker van Andrélon (echt een afrader trouwens!), een nieuw flesje Bio-Oil en een nieuwe gezichtscrème van Biodermal. De bodylotion van Nivea op de foto zat in de babytas van de C1000.
Tot slot kocht ik nog diverse babyspullen maar dat heb ik niet allemaal op de foto gezet. Jullie zien wel nog een fotootje van een te schattig broekje van de Hema met bijpassende slofjes.
Voor nu is het weer even klaar met dat gewinkel van mij maar het was wel heerlijk om na al die maanden bedrust weer eens ongedwongen te shoppen. Hoop dat jullie het leuk vonden om mijn aankopen te zien in dit blogje.

5 opmerkingen:

  1. Je hebt goed je best gedaan en ik geef je groot gelijk!! Leuke spulletjes heb je gekocht, vooral de laarzen vind ik erg stoer! Fijn dat je ook weer wat broeken erbij hebt! Heeeel toevallig kocht ik die jas ook bij de C&A maar dan in het blauw, haha;)! Lekker he, 36,50 ipv 50!?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb nog even staan twijfelen over die blauwe. Uiteindelijk toch maar voor een groene gegaan omdat ik die al een jaar in mijn hoofd had. Fijn prijsje inderdaad.

      Verwijderen
  2. Wat een leuke aankopen!
    Die nagellakjes zijn echt heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah wat lief zeg, die laarsjes zijn cute en de jas ziet er mooi uit. Ik zie dat je de zwangerschapsmusthaves in huis hebt (bio oil). Bevalt die nog goed? Dat armbandje is ook heel lief! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jaaa, fijn om even flink te kunnen shoppen hè!
    Ik hoop voor je dat het kolven goed gaat! Bij mij is de melkproductie helemaal gestopt nadat het motortje van mijn kolf kapot ging en ik verder moest met zo'n hand knijp ding. Nou kolfde ik ook wel 6 tot 10 keer per dag omdat Zoë niet aan de borst kon. Bij jou is dit hopelijk anders. En wat is het leuk om baby kleertjes te kopen hè :))) Ik moet er ECHT mee stoppen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...