vrijdag 2 november 2012

Liebster blog awardDoor Evey van www.stylespy.nl werd ik onlangs getagd voor de Liebster Blog Award. Dank daarvoor nog trouwens ;-) Deze tag houdt het volgende in: 

De Liebster Award is een leuke award voor bloggers met minder dan 200 volgers. Het is de bedoeling dat je 11 dingen over jezelf vertelt en daarna een aantal vragen beantwoord van degene die aan jou deze award heeft uitgereikt. Vervolgens stel je nieuwe vragen aan de mensen die je tagt.

Ik heb even heel hard moeten verzinnen maar ik ben uiteindelijk tot het onderstaande lijstje gekomen van dingen die ik jullie over mezelf wil vertellen.

- Ik heb jarenlang op kickboksen, turnen en zwemmen gezeten.
- Mijn lievelingsboek is De ontdekking van de hemel van Harry Mulisch. (Mulisch is mijn held
trouwens!)
- Ik ben bij vlagen verslaafd aan marktplaats.
- Ik ben een chaoot. Ik ben heel vaak dingen kwijt, vergeet van alles en loop regelmatig drie keer de trap
op omdat ik eenmaal boven steeds niet meer weet wat ik kwam doen.
- Mijn eerste auto was een Suzuki Alto in de prachtige kleur lila.
- Ik heb geen groene vingers helaas. Ik hoef maar naar iets met blaadjes te kijken en het gaat hartstikke
dood.
- Ik heb een hekel aan mijn haar los dragen. Het voelt warm in mijn nek en het kriebelt. Ik sleep daarom
altijd haarelastiekjes met me mee.
- Ik ben waarschijnlijk de enige vrouw ter wereld die niet verslaafd is aan chocolade. (Behalve als ik
zwanger ben dan!) Ik lust het wel maar kan het maanden niet eten. Chips daarentegen... Ik eet net zolang
tot ik de bodem van de zak zie.
- Ondanks dat ik inmiddels 26 jaar ben, heb ik al mijn opa's en oma's nog. Ik heb zelfs een stiefoma en  
een stiefopa omdat de ouders van mijn vader na hun scheiding weer hertrouwd zijn.
- Ooit maak ik een parachutesprong en haal ik mijn motorrijbewijs.
- Mijn voornemen om in het voorjaar van 2013 weer op mijn surfplank te staan, staat nog steeds.
Ondanks de nasleep van mijn zwangerschap, hoop ik zo dat ik hierin ga slagen.

Hieronder vind je de vragen van Evey en mijn antwoorden daarop:

Hoelang denk je nog te gaan bloggen?
Geen idee! Ik hoop nog lang door te gaan met bloggen maar ik zie wel hoe het loopt in het leven. Tot nu toe vind ik het erg leuk en mis ik het ook echt als ik een poosje niet in staat ben geweest om een blogje te schrijven.

Welk doel heb je met je blog?
Ik zie mijn blog vooral als mijn uitlaatklep. Het is mijn eigen plekje op het wereldwijde web en ik kan er dingen plaatsen die ik kwijt wil en die me interesseren. De comments die ik krijg op mijn blogjes vind ik erg leuk. Als het even niet lekker gaat, steunen niet alleen mensen in real life me, maar ook online. Heel lief! Daarnaast vind ik het leuk om wat dingen bij te houden over Sam zodat ik dat over een paar jaar kan teruglezen.

Wat wou je altijd doen maar heb je nog steeds, zucht..., niet gedaan?
Ik wilde altijd dolgraag naar Australië maar steeds kwam het er maar niet van. Andere vakantiebestemmingen kregen steeds voorrang omdat ze goedkoper waren of de voorkeur hadden van mijn reisgenoten. Jammer genoeg gaat het voorlopig ook niet gebeuren omdat ik zo'n reis niet zie zitten met een klein kind.

Wat doe je naast je blog?
Op dit moment ben ik vooral voor mijn baby aan het zorgen en aan het herstellen van mijn zwangerschap en bevalling. Normaal gesproken werk ik als docent op een middelbare school, spreek ik af met vrienden en sport ik veel.

Liever luxe op reis of backpacken?
Backpacken! Natuurlijk is luxe soms best leuk maar ik houd ervan om te backpacken. Ik heb niet veel nodig om gelukkig te zijn en reis het liefst met zo min mogelijk bagage. Dat gaat in de toekomst met de komst van Sam iets minder makkelijk worden vermoed ik maar ik ga m'n best doen.

Welke Fashion Faux Pas ben je ooit schuldig aan geweest?
Tja, waar zal ik beginnen want het zijn er behoorlijk wat. Ik kan me herinneren dat ik in de onderbouw van de middelbare school regelmatig in een Adidas trainingspak rondliep. Het was zwart met oranje emblemen en vooral erg jongensachtig. Ik droeg mijn haar toen ook strak uit mijn gezicht met gel. Het was niet charmant kan ik jullie vertellen. Ik kan me uit mijn middelbare schooltijd ook nog een zwart truitje herinneren met een kol en korte mouwen. Alsof de combinatie van een kol en korte mouwen nog niet apart genoeg was, droeg ik het op een witte 3/4 broek met hoge, zwarte gympen van Marco Polo. Ik voelde me megahip maar achteraf gezien was het niet zo'n succes. Tegen de tijd dat ik ging studeren ging het iets beter maar mijn voorliefde voor comfy kleding maakt dat ik nog steeds wel eens de mist in ga.

Wat is je lievelingsblog?
Ik vind het lastig om een bepaalde blog uit te kiezen maar er zijn wel een aantal blogs die daarvoor in aanmerking komen. Dat zijn: www.stylespy.nl, www.anoukliebers.com, www.mcdid.nl, www.mamaelise.blogspot.com, www.jesdiny.blogspot.com en www.floorschrijft.wordpress.nl.

Welk item staat al jaren op je wishlist?
Daar kan ik kort en krachtig over zijn, een Imac van Apple. Jammer genoeg vind ik het echt een te dure desktop voor hetgeen dat wij met computers doen. Daarnaast doet onze Dell het ook nog prima dus tja...

Was je vroeger fan van de Backstreet Boys?
Nope! Ik kom uit een muzikaal gezin en ben opgegroeid met muziek. Mijn ouders hadden een enorme muziekcollectie en ik vond het veel interessanter om daarin rond te spitten. Neemt niet weg dat ik al de liedjes mee kon blèren want dat kon iedereen in die tijd. Had ook zeker geen hekel aan de BSB of de Spice Girls maar een fan was ik niet.

Welke blogpost van jezelf vind je het allerleukst en waarom?
Ik denk het überkorte blogje waarin ik de geboorte van mijn zoon aankondig. Het blogje op zich is niet bijzonder maar het feit dat ik in staat was om zo'n blogje te typen op mijn telefoon na alle gebeurtenissen was dat wel.

Wat is je lievelingsmythe?
Jason en het Gulden Vlies. Dit is een Griekse mythe over Jason, Medea en de Argonauten. Als tiener hoorde ik voor het eerst van deze mythe en ik vond het direct heel interessant.

Aangezien dit een bekende tag is, weet ik niet precies wie hem al wel of niet heeft gekregen. Vandaar dat ik iedereen vrij laat om hem over te nemen. Ik vond de vragen van Evey erg leuk om te beantwoorden dus mijn voorstel is om die vragen ook gewoon te gebruiken als je deze tag overneemt ;-)

10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke blog en wat lief dat je me noemt :) Ik lees jouw blog ook altijd met veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik houd ook echt niet van losse haren, maar wel van lange haren! En wat leuk dat je mijn blog noemt :D liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, wel lange haren. Korter dan bh-lengte heb ik het eigenlijk nooit.

   Verwijderen
 3. He! Wat leuk dat je mijn blog noemt! Voel me vereerd! Ik lees jouw blog ook altijd erg graag, hoop dat je nog heel lang door blogt! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te lezen allemaal! :) Moest echt lachen om je outfits op de middelbare school. Ik denk dat we toen allemaal dachten dat we er heel hip uitzagen, maar als ik de foto's nu terug kijk: OMG. Hoop dat je inderdaad lekker blijft bloggen, is veel te leuk om te lezen! Enne, mocht je Dell het op een gegeven moment niet meer doen: als Apple mee doet aan de BTW dagen bij de Media Markt scheelt dat echt in de prijs. En als je er voor gespaard hebt is het elke cent waard geweest, want hij is zoo mooi en sneeeel haha! PS: wat een onwijs lieve foto van jullie 3-en in de post hieronder :) en drie keer hoera dat je je ouder spijkerbroek weer aan kan: super knap van je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je lieve comment. Dat is wel een idee van die btw dagen.

   Verwijderen
 5. Wat leuk om te lezen! (bedenk me ineens dat ik deze vragen ook nog in moet vullen) Ik zou voorzichtig zijn met Apple, geloof dat vele er verslaafd aan raken;)! Blijf vooral door bloggen, want ik zou het meeeeer dan jammer vinden als je er mee stopt! Wat mega lief trouwens dat je mij hebt genoemd, ik lees jouw blog ook altijd met veel liefde en plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben benieuwd maar jouw antwoorden ;-) Als ik er net zo verslaafd aan raak als aan mijn iPhone dan belooft het wat haha...

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...