vrijdag 9 november 2012

Dag 11 - Je lievelingsoutfit



Ik vond het wel weer eens tijd worden voor de 30 dagen challenge. Vandaag ga ik het hebben over mijn lievelingsoutfit. Heb er even over na moeten denken, hoe ik dit blogje zou invullen. Uiteindelijk heb ik besloten maar wat foto's te maken van een outfit die ik echt heel graag draag de laatste tijd in plaats van bijvoorbeeld een collage van kledingstukken of een supernette outfit die ik alleen bij een bruiloft zou dragen.
Tja, zoals zoveel vrouwen houd ik van kleding maar een fashionista ben ik niet. Ik houd van spijkerbroeken, gympjes en toffe shirts. Aangezien ik mijn zogeheten toffe shirts al een klein jaar niet meer heb kunnen dragen, (eerst een dikke buik en vervolgens dikke Lola's ;-)) trek ik nu meestal een topje aan met een vest. Heel soms doe ik ook wel eens jasje aan over een topje trouwens. Ook draag ik af en toe een legging met zo'n simpel stretchrokje erover van The Sting of de H&M.
Je kunt me de laatste weken regelmatig spotten in een outfit zoals op de foto's bij dit blogje. De samenstelling wisselt want ik heb drie van dit soort vesten en twee verschillende skinnybroeken. Verder varieer ik met schoenen afhankelijk van het weer. De ene dag trek ik Uggs aan, de andere dag mijn nieuwe laarzen of een paar Vans.
Vandaag droeg ik de bovenstaande outfit. Niet bijzonder maar wel erg fijn! Je ziet een gestreept vest van Björn Borg van een jaar of vier geleden met daaronder een zwarte tanktop van H&M. Verder draag ik een zwarte skinny van de H&M en zwarte laarzen die ik onlangs bij Dolcis kocht. De laarzen zijn in het echt trouwens leuker dan op de foto's, dat jullie het even weten ;-)
Op dit moment is dit wel mijn lievelingsoutfit denk ik. Het zit lekker, ik voel me er prettig in, geschikt om borstvoeding te geven en het is ook redelijk gekleed. Vind het dragen van winterkleren altijd een stuk minder fijn dan het dragen van zomerkleren maar dit vest is zo fijn dat ik vergeet dat ik eigenlijk niet van de warme winterkleding ben.

8 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk & comfi uit :)
    Ik draag eigenlijk ook nog vooral vesten, zelfs nu ik al een paar dagen niet meer kolf. Met BV en kolven is een vest inderdaad gewoon het allerhandigste!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa dat heb ik ook dat ik winterkleding iets minder fijn vind. Vooral als je haar er statisch van gaat worden. Maar veel laagjes is wel fijn als je je een dagje wat minder lekker voelt hehe. Tshirts met toffe print vind ik ook leuk! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou van vesten vooral als het kouder word:P vind je outfit leuk!
    Op de fotos zie je de laarzen niet zo goed:P

    Liefs
    Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, de 30 dagen dagen challenge moet je een 30 maanden van maken;) Dan heb je tenminste de tijd om het rustig aan te doen! Leuke outfit gekozen, alleen de laarzen zien we niet goed! Hoop dat je een fijn weekend hebt gehad:)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijne outfit, zou ook in mijn kast kunnen hangen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke outfit! Ik hou stiekem wel van laagjes :) En grote sjaals!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...