woensdag 4 juli 2012

Bestelling bol.com + korte update

Een nieuwe agenda van Moleskine

Een Baby Journal van Moleskine Passions

One line a day dagboekje


Pfff, long time no see! Wil jullie wel even mega bedanken voor alle lieve reacties. Doet me echt goed om te lezen. Heb op dit moment de puf even niet om te bloggen en ook de mogelijkheden zijn wat beperkt. Wij hebben namelijk alleen een vaste PC op zolder en dat is jammer genoeg ver uit de buurt van mijn bed of de bank. Via mijn IPhone dus maar weer eens een update.
Ik ben aankomende zondag precies 30 weken zwanger. Ik had het me allemaal wat anders voorgesteld maar gelukkig gaat het met de baby allemaal prima. Iedere week moet ik voor controle naar het ziekenhuis en ik moet trouw een hele handel pillen slikken om mijn waardes onder controle te houden. Tot nu toe blijft alles stabiel maar het grootste gedeelte van de dag slaap ik omdat ik heel duf word van alle medicijnen. Iedere week is er eentje dus ik probeer niet te ver vooruit te kijken. Vind het wel jammer dat ik niet zelf de babykamer kan afmaken en de eerste kleertjes voor de baby kan kopen maar goed, ik heb een groot vertrouwen in mijn vriend, mijn moeder en mijn vriendinnen.
Om de tijd een beetje door te komen heb ik de bovenstaande producten besteld bij bol.com. (Nou ja, mijn vriend heeft dat gedaan via de voor mij onbereikbare computer...) Ik heb een nieuwe agenda en een babydagboek van Moleskine in bestelling staan en het befaamde One line a day dagboekje.
Ik hoop binnenkort weer wat fanatieker te gaan bloggen en te gaan reageren. Voor nu weten jullie in ieder geval dat ik nog leef en dat ik nog steeds zwanger ben ;-) Ga nu snel deze post afronden want het is tijd om weer naar het ziekenhuis te gaan voor een groeiecho. Ben benieuwd of mijn kleine man het nog naar zijn zin heeft in mijn buik.

7 opmerkingen:

 1. Super om weer van je te horen en blij te horen dat alles goed gaat. Mis je wel hoor in deze blogosphere!

  Je aankoopjes zijn echt heel leuk. Sterkte en we horen gauw van je! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om weer even wat van je te lezen! En ook mooi dat alles onder controle is. Kan me voorstellen dat het heel erg balen is dat je nu niet met de babykamer bezig kunt. Misschien kun je de kleertjes via internet bestellen? En is er niemand die een klein netbookje voor je te leen heeft zodat je toch wat kunt surfen? Take care!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om weer wat van je te horen! Gelukkig gaat met je zoontje alles goed!

  Leuke spulletjes heb je besteld, hoop je snel weer meer te zien:) Sterkte!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een blogje! Leuk! Gelukkig is alles onder controle en is alles goed met de baby. Wel balen dat je zo je zwangerschap moet uitzitten, maar uiteindelijk zal het het allemaal waard zijn. Leuke boekjes heb je besteld. Ik heb zelf vorige week het one line a day boekje binnen gekregen. Volgens mij hadden ze daar ook een versie voor mama's van! Doe rustig aan en laat je lekker verwennen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn om weer even wat van je te horen. Ik heb echt met je te doen. Jammer dat je geen laptop hebt, dat zou het een stuk vermakelijker voor je maken denk ik. Rust in ieder geval goed uit en een dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed om wat te horen/lezen! Leuke boekjes heb je besteld! Take it easy en sterkte met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat je zwangerschap niet helemaal verloopt zoals je had gehoopt, maar zolang alles maar goed gaat met de baby :) Goed om even wat te horen en ik hoop dat je je tijd een beetje doorkomt!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...