zaterdag 15 februari 2014

Instagram tag






Al een poosje gaat de Instagram tag rond in blogland. Als fervente instagrammer kon ik natuurlijk niet achterblijven. Ik vind dit zo'n geweldige app dat ik jullie wel meer moest vertellen hierover. Lezen jullie mee? (En volgen jullie me al?)

Wat is je Instagram-gebruikersnaam en waarom?
Mijn gebruikersnaam is @inaflowaroundtheworld. Een voor de hand liggende naam aangezien dit ook mijn blognaam is. Heb er wel even over nagedacht om gezellige te instagrammen onder de naam Jess. Alleen is dat niet mijn roepnaam in real life dus dat leek me wat verwarrend voor vrienden en familie. Vandaar mijn blognaam. Logische keuze, nietwaar?

Hoeveel foto's post je gemiddeld?
Ik ben dol op foto's maken sinds ik een smartphone heb. Er gaat eigenlijk geen dag voorbij dat ik geen foto post maar de ene dag is het er slechts eentje en op andere dagen een stuk of zes. Het is afhankelijk van wat ik doe op een dag en of er zich fotowaardige momentjes voordoen.


Laat je favoriete Instagram-foto zien.
Wat een moeilijke vraag! Ik heb een aantal foto,s die ik heel goed gelukt vind namelijk. Wat ik een hele bijzondere foto vind, is de foto die ik afgelopen donderdag maakte van Sam met mijn oma in het bejaardentehuis. Ze liepen voor me uit in een gang en opeens voelde ik een fotomomentje opkomen. Het werd een heel aandoenlijk plaatje. Absoluut een dierbare foto.



Laat de Instagram-foto zien met de meeste likes.
Mijn foto met de meeste likes is een foto van Sam die ligt te slapen in de stoel van mijn vader. Ik maakte deze foto vorige week bij mijn ouders thuis. Eigenlijk is het een hele slechte foto omdat het al donker was maar het was zo cute dat ik hem wel moest plaatsen.

Edit: Ik zag net dat de foto die ik gisteren maakte van Sam en zijn papa op bed net zoveel likes had als de foto waarop zoonlief in mijn vaders stoel lag te maffen.

Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?
Ik gebruik enkel de app Instacollage. Een enorme stinkapp want de collages die ik ermee maak, zijn niet zo mooi. Ik heb alleen nog geen alternatief gevonden. (Heb ik ook niet hard naar gezocht by the way...) Goede tips zijn meer dan welkom!

Welke celebs volg je?
Volgens mij alleen Arnold Schwarzenegger en Sven Kramer. Ik vind het niet superspannend om celebs te volgen op Instagram maar deze twee mannen zijn gewoon helden.

Welke Instagram-filter gebruik je het meest?
Ik ben een groot fan van Amaro, Valencia en Walden. 

Welke hashtags gebruik je het meest?
Ik gebruik niet veel vaste hashtags. Om eerlijk te zijn, zijn mijn hashtags meestal nogal lame. Ik verzin gewoon ter plekke iets en doe niet aan hashtags die me meer volgers gaan opleveren en blablabla. Ik gebruik wel met enige regelmaat #klauterkabouter, #chefdecuisine, #holymoly, #tietinbeeld, #damntasty, #houdini, #flybabyfly, #lekkerfout, #nightynight en #holyfuck. Heel hoogstand allemaal, ahum!


Laat je laatste Instavideo zien.
Ik plaats zelden video's op Instagram. Op de één of andere manier ben ik gewoon meer van de foto's. De bovenstaande video was de derde en de laatste welke ik online heb geknald. Het is een filmpje van toen Sam niet van plan was om te gaan slapen. Aiaiai, pretty intense...

Welke dierenaccounts volg je?
Geen enkele. Ik zal jullie namelijk een geheimpje verklappen, al die schattige hondjes en katjes zetten die foto's niet zelf op Instagram. Dat doen hun baasjes en dat vind ik stiekem een beetje gek. Daarom volg ik ik geen dierenaccounts.

Welke (grote) bedrijven volg je?
Ik zie in mijn lijst van accounts diverse bedrijven staan maar dat komt ook doordat sommige mensen die ik ken toevallig een bedrijf hebben. Ook volg ik ik een aantal bedrijven omdat ik daar eens mee heb samengewerkt of de personen achter een bedrijf heb ontmoet en ze wil taggen in een foto. Anyways, de bedrijven die ik volg zijn: @hippemamashop, @billabong, @johnbeerensshop en @houseofjamie.

Heb je veel familieleden op Instagram?
Niet heel veel. Mijn moeder, broertje en schoonzusje hebben wel accounts maar zij volgen vooral mensen dan dat ze zelf foto's posten. Ik moet ze eens een beetje onder druk zetten, denk ik. Het zou leuk zijn als ze wat actiever worden.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

21 opmerkingen:

  1. Vind dit een hele leuke tag, vind instagram tegenwoordig ook erg leuk.. Deed er niet veel mee en nu valt t ook wel mee.. mijn dagen zien er namelijk nogal hetzelfde uit haha.. Maar daar gaat verandering in komen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik verwacht heel wat babyspam over een aantal weekjes hoor. Ben zo benieuwd naar die dame van jullie!

      Verwijderen
  2. Wat leuk om zo te lezen! Ik vind jou foto's altijd erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vooral blijven doorplaatsen. Ik geniet van je foto's! Leuk om deze blog van je te lezen! Ik gebruik de app photogrid vaak voor collages. Ben ik superblij mee, maar das mijn persoonlijke mening. Is leuk om foto's te versieren of gewoon grappige plaatjes bij te voegen. Maar ook leuk voor een collage, je kunt alles aanpassen en de foto's nog een filter geven! Maar nogmaals, is mijn mening, je kan het wel helemaal niks vinden ;-)!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahhhh dankjewel. Ik ga vrijk door met het plat spammen van IG met al mijn foto's. Klinkt wel als een fijne app. Ga hem even opzoeken. Thanks!

      Verwijderen
  4. Wauw Sam ging inderdaad los op het filmpje. Grappige foto met die bril hihi! Heerlijke foto's weer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als hij niet wil slapen dan hebben de buren een probleem. En de achterburen ook haha ;-)

      Verwijderen
  5. Wat een leuke tag! Ik ben ook gek op instagram. :)
    Frametastic is een fijne app voor collages. Die gebruik ik altijd voor mijn collages. Alleen voor de collage's op mijn blog gebruik ik Picasa.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het echt zo leuk dat instagrammen. Ga die app even opzoeken. Thanks!

      Verwijderen
  6. Leuke tag! Ik moet ook maar eens wat meer gaan doen met Instagram!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind dit ook een van de leukste tags. Misschien ook maar een keertje doen. Ik gebruik photogrid op mijn mobiel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eigenlijk ben ik niet zo van de tags maar deze vond ik ook erg leuk.

      Verwijderen
  8. Voor collages gebruik ik PhotoFrame Free. Maar veel gebruik ik het niet. Ik vind één losse foto vaak leuker en mooier. Leuke tag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind losse foto's ook meestal leuker. Je ziet het dan beter maar heel soms wil ik wel een collage maken bij een tag ofzo. Thanks voor de tip :-)

      Verwijderen
  9. Ik blijf blij, dat je die prachtige foto's ook nog hier op het blog blijft delen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik geniet altijd van je foto's Jess! (weet trouwens nooit hoe ik je moet noemen in de comments, haha;)). De foto's van ondeugende Sam kan ik blauw om liggen. Ik denk dat de mensen in de trein vaak mee willen genieten...

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...