vrijdag 25 mei 2012

Mirror shots




Zojuist maakte ik deze foto's in de spiegel. De foto's zijn iets donkerder geworden omdat de zon al naar de zijkant van het huis is gedraaid. Heb mijn best gedaan om me iets minder te verstoppen achter mijn telefoon. Dus voor de liefhebbers, mijn hoofd! Tadaaaa! Zoals jullie al kunnen zien, stralend zwanger inclusief een ontplofte coupe ;-) In normale toestand heb ik iets beter te onderscheiden jukbeenderen maar ik doe het hier de aankomende maanden maar mee.
Anyway, ik ben vandaag 23 weken en 5 dagen zwanger. Ik ben helemaal blij omdat mijn vriend vanmiddag weer heelhuids is gearriveerd in onze casa. Heerlijk dat hij weer thuis is en naast me op de bank zit. (Wel met dichtvallende oogjes maar goed...) Mijn buik begint steeds verder omhoog te groeien en ook voel ik de baby steeds hoger rondspartelen. Mijn navel is ook al bijna naar buiten geplopt, damn sexy!
Aangezien ik het bloedheet heb, heb ik wederom een luchtig outfitje uit de kast getrokken. Ik draag een korte broek van Miss Etam die ik een paar weken geleden in de outlet heb gescoord. Verder heb ik een oude tanktop van Only aan die lang genoeg is om mijn buik te bedekken. De bruine sandaaltjes die ik draag zijn van de Primark. Jammer genoeg heeft de zool vandaag voor de zoveelste keer los gelaten en ben ik bang dat ze nu toch echt zijn overleden. Mocht iemand dus leuke vervangende exemplaren weten voor een goede prijs, laat het me even weten.

7 opmerkingen:

  1. Wauw, mooi buikje. En leuk je gezicht n beetje te zien ;-).
    Lkkr dat de bf in huis is, geniet ervan!
    Xo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er echt zo leuk uit (: en leuk dat je die fotos maakt leuk voor later!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja yay, niet meer verstoppen. Mag ik nog een verzoekje doen, volgende keer lachen in de camera! Hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, je maakt het me wel moeilijk hoor ;-) Zal mijn best doen al vind ik het best lastig om in de camera te kijken en tegelijkertijd een foto te maken. Ik kijk meestal scheel of zwaar bezeten dan haha...

      Verwijderen
  4. erg leuk!
    elkaar volgen via GFC& bloglovin'? xliefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Ik doe eigenlijk niet echt iets met GFC maar volgen op bloglovin is prima :-)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...